Gönderen Konu: 100.000 Bakım Ücretleri  (Okunma sayısı 1402 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Uymazsan trafik kuralına, uyarlar hazır olan imama
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '09
  • 9 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
100.000 Bakım Ücretleri
« : Ocak 27, 2014, 16:45:44 »
Merhaba arkadaşlar,

Ben aracı yeni aldım. 2009 Model Corolla Elegant Otomatik. Araç 105.000 km. Şimdi Toyota Derindere servisi aradım 100.000 bakımının yapılması gerekiyormuş. Fiyatı 570,00-TL dediler.  Yetkili servis olduğunda mı çok verdiler fiyatı. Özel servise götürsek daha uyguna yaptırabilirmiyiz. Önereceğiniz servisler varmıdır İstanbul Avrupa Yakası sınırları içinde.

Birde Elegant modellerinde Arka park sensörü yok mu. Ben var diye biliyordum iki gün öncesine kadar ama ağaçla tampon haşır neşir olunca anlamadım ne olduğunu. Bundan önce peugeot 307 kullanıyordum. belli bir yere gelince ötüyordu. Bunda hiç ses felan gelmiyor.

Yorumlarınız için teşekkürler.
Her trafik kuralı, en az bir hayat kadar değerlidir.

Toyota Club Türkiye

100.000 Bakım Ücretleri
« : Ocak 27, 2014, 16:45:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Ynt: 100.000 Bakım Ücretleri
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2014, 17:04:52 »
Merhaba arkadaşlar,

Ben aracı yeni aldım. 2009 Model Corolla Elegant Otomatik. Araç 105.000 km. Şimdi Toyota Derindere servisi aradım 100.000 bakımının yapılması gerekiyormuş. Fiyatı 570,00-TL dediler.  Yetkili servis olduğunda mı çok verdiler fiyatı. Özel servise götürsek daha uyguna yaptırabilirmiyiz. Önereceğiniz servisler varmıdır İstanbul Avrupa Yakası sınırları içinde.

Birde Elegant modellerinde Arka park sensörü yok mu. Ben var diye biliyordum iki gün öncesine kadar ama ağaçla tampon haşır neşir olunca anlamadım ne olduğunu. Bundan önce peugeot 307 kullanıyordum. belli bir yere gelince ötüyordu. Bunda hiç ses felan gelmiyor.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Merhaba bildiğim kadarıyla bizim araçların ağır bakımları 40 ve katları.. bakımda nelerin yapılacağına bakmak lazım, çok fazla değil ama düşük bir tutar olduğu da söylenemez.. Farklı servislerden de fiyat alabilirsiniz..Ortaköy, gedizler vs.. Özel servis olarak da maslak oto sanayi de Ufuk Sönmez arkadaşımız var, forumda aratarak ulaşabilirsiniz..

Elegant donanımda arka park sensörü var.. Aracı geri vitese aldığınızda 2 saniyelik bir sinyal gelmesi lazım, eğer o sinyal gelmiyorsa sensör arızalıdır muhtemelen veya soketlerde sorun olabilir.. görmeden birşey söylemek zor.. Bakıma gittiğinizde gösterebilirsiniz..
2017 C-HR Hybrid Diamond