Sisler H11 arkadaşlar cok yakın zamanda aldım onlar için ampul. Servise sormuştum almadan önce.
Bu xenon konusunda benimde aklım cok karışık. H4'te uzun kısa tek ampul oldugu icin xenon alındıında ampulun arkasındaki bir motor ampulu ileri geri yaparak uzun kısa'ya geciyor. e bu durumda sık selektör yapmak zor görünüyor. ayrıca satan birkaç kişi ile konustum. H4'lerin arıza cıkardıgını özellikle motorlu mekanizmaların cabuk bozuldugunu söylediler. Hadi garanti kapsamında 1 yada 2 yıl değiştirerek idare ettik sonrası? Xenon ampulu normal ampul gibi 5-10 milyonluk birşey değilki umursamadan her seferinde değiştirebilesin. Arıza sık olursa can sıkıcı olur düşüncesindeyim.
Birde gene satıcılardan bir tanesi büyük farla araclarda xenon uygulandıgında etrafa dagılan ısıgın fazla olugunu iyi aydınlatma saglayamadıgını ve karsı tarafın gozunu cok aldıgını söyledi. Sahsen ben gözüme alan xenon'lu arkadaşlara ve ayarsız farı olanlar bildigim yada yeni ögrendigim yada o anda uydurdugum butun kufurleri sayıyorum. Cogu kimsede öyle yapıyordur. O kufurleri yiyenler kısmına gecmekte istemiyorum.