Gönderen Konu: terra ? sporty ?  (Okunma sayısı 1638 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
terra ? sporty ?
« : Ocak 25, 2014, 16:51:55 »
rakadaşlar benım ruhsatta terra yazıyor ama terralara bakıyorum f1 modu yok. benım aracta f1 var. sporty mo oluyor benımkısı ?

birde es tuşu var bunun işlevi nedir

saygılarımla

Mesaj Birleştirildi: Ocak 25, 2014, 16:55:15
2011 model bu arada kusura bakmayın

Toyota Club Türkiye

terra ? sporty ?
« : Ocak 25, 2014, 16:51:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: terra ? sporty ?
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2014, 17:53:41 »
rakadaşlar benım ruhsatta terra yazıyor ama terralara bakıyorum f1 modu yok. benım aracta f1 var. sporty mo oluyor benımkısı ?

birde es tuşu var bunun işlevi nedir

saygılarımla

Mesaj Birleştirildi: Ocak 25, 2014, 16:55:15
2011 model bu arada kusura bakmayın

2011 corolla larda sporty ve terra diye donanım yok . Comfort , comfort extra ve elegance var aracınız f1 olduğuna göre dizel dizellerrin otomatiğinde comfort donanım yok diye biliyorum. Eğer aracınızda far ve yağmur sensörü varsa elegance yoksa comfort extra . Ne yazdım be. :)

Es ye gelirsek spor kullanımdır . Bu tuşa basarsanız vitesler daha üst devirlerde değişmeye başlar . Çok sıkışık trafikte veya rampa yukarı çıkar iken aracın zırt pırt vites değiştirip balatayı ısıtmasını istemiyorsanız da kullanabilirsiniz .

Mesaj Birleştirildi: Ocak 25, 2014, 18:06:58
2011 corolla larda sporty ve terra diye donanım yok . Comfort , comfort extra ve elegance var aracınız f1 olduğuna göre dizel dizellerrin otomatiğinde comfort donanım yok diye biliyorum. Eğer aracınızda far ve yağmur sensörü varsa elegance yoksa comfort extra . Ne yazdım be. :)

Es ye gelirsek spor kullanımdır . Bu tuşa basarsanız vitesler daha üst devirlerde değişmeye başlar . Çok sıkışık trafikte veya rampa yukarı çıkar iken aracın zırt pırt vites değiştirip balatayı ısıtmasını istemiyorsanız da kullanabilirsiniz .

Ben sizin profilinize bakarak yorum yaptım konu yaris bölümünde eğer aracınız yaris ise bir fikrim yok .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Ocak 26, 2014, 02:20:02 »
Mahmut bey değwrli yorumlarıniz için teşekkürler profili güncellememişim

Yaris bölğmüne yaZdığım için model belirtmedim. Yaris benimkisi
Saygılarımla

Es yi anladım ama f1 terramı sport mu onu cozemedım daha

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 26, 2014, 03:03:03 »
Mahmut bey değwrli yorumlarıniz için teşekkürler profili güncellememişim

Yaris bölğmüne yaZdığım için model belirtmedim. Yaris benimkisi
Saygılarımla

Es yi anladım ama f1 terramı sport mu onu cozemedım daha

İşte burada bir kere daha öne çıkıyor birtakım şeyler... Lafım size değil yanlış anlaşılmasın ama forumlara yeni gelen üyeye kendini tanıt profilini doldur dendiğinde tripten tribe giriyor yok vukuatlı nüfus örneğide getirelim mi yok muhtardan ikametgah getirelim mi....

Buyrun sonuç ortada... Profil bilgileriniz daha dogrusu olmayan profil bilgileriniz size yardımcı olmaya çalışan insanlarada engel oluyor  sonra vay efendim 3gün olmuş konuma cevap yazan yok bunların burnu havada....

Neyse öyle boşaldım dediğim gibi olayın sizle ilgisi yok belkide size böyle birşey söylenmedi bile....

Hooooop hemen editliyorum mesajımııı:

Bu sizin gelişiniz:

merhaba ben gürcan. 2006 hb toyotam ile aranızdayım. uzun yıllar toyotacıyım siteyi yeni farkettim artık bende paylaşım için burdayım. herkese merhabaa

Buda size yardımcı olunmaya çalışılmasının ilk ama bir o kadarda sonuçsuz adımı:

Gürcan bey hoş geldiniz.

Uygun zamanda profil bilgilerinizi güncellemenizi rica ederiz.

İyi forumlar.

Bu örnekle bahsettiğim konuda bir güzel şekillendi sanırım....
:olu: :olu: :olu: :olu:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Ocak 26, 2014, 13:26:47 »
Tamam üstadım siz haklısınız ben kıralları yerine getirdim yazdım ilk ama güncellemedim çünkü arabayı yeni aldım :) talpatak kullanıyorum daha bilgisayara geçmedim geçimce güncelleyeceğim :)

Saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 26, 2014, 15:31:29 »
İşte burada bir kere daha öne çıkıyor birtakım şeyler... Lafım size değil yanlış anlaşılmasın ama forumlara yeni gelen üyeye kendini tanıt profilini doldur dendiğinde tripten tribe giriyor yok vukuatlı nüfus örneğide getirelim mi yok muhtardan ikametgah getirelim mi....

Buyrun sonuç ortada... Profil bilgileriniz daha dogrusu olmayan profil bilgileriniz size yardımcı olmaya çalışan insanlarada engel oluyor  sonra vay efendim 3gün olmuş konuma cevap yazan yok bunların burnu havada....

Neyse öyle boşaldım dediğim gibi olayın sizle ilgisi yok belkide size böyle birşey söylenmedi bile....

Hooooop hemen editliyorum mesajımııı:

Bu sizin gelişiniz:

Buda size yardımcı olunmaya çalışılmasının ilk ama bir o kadarda sonuçsuz adımı:

Bu örnekle bahsettiğim konuda bir güzel şekillendi sanırım....
:olu: :olu: :olu: :olu:

Abi bu konuda bende hassasım. Yazdıklarının altına imzamı atarım.