Gönderen Konu: 2013 model corolla 1.6 advence aracıma BRC kiti taktırdım 1700 tl  (Okunma sayısı 1660 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '13
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
gaziantepte BRC marka lpg kitini 1700 tl ye taktırdım sizce fiyat nasıl...BRC iyi bir marka mıdır?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Piyasadaki iyi markalardan biri. Fiyat ta makul görünüyor. Bu konuda daha tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olacaktır size.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Fiyat sanırım her yer de hemen hemen aynı 50-100 aşağısı yukarısı olur .Brc gayet kaliteli bir kittir eğer işçilikte düzgün yapıldıysa başınızı ağrıtmaz tasarrufta yaparsınız .Ama malum lpg fiyatının 3 tl olduğu  bir ülkede ne kadar kar edersiniz onu da bilemem
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
taktırdıktan sonra bilgi toplamanız biraz ilginç olmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '07
Bende 2007 1.6 Comfort var Şehir içi benzinde 8.5- 9.00 lt  yakıyor. Daha once dızel fabıa kullandıgım ıcın lpg yakıt tuketımı hakkında çok bılgım yok :)  yılda yaklasık 10.000 km bınıyorum lpg taktırmak mantık lı mı ?
Silahı kullanacaksın ama sen tutmayacaksın!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Bende 2007 1.6 Comfort var Şehir içi benzinde 8.5- 9.00 lt  yakıyor. Daha once dızel fabıa kullandıgım ıcın lpg yakıt tuketımı hakkında çok bılgım yok :)  yılda yaklasık 10.000 km bınıyorum lpg taktırmak mantık lı mı ?

Son zamlardan sonra ve yılda 10bin km yapıyorsanız bence taktırmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
Son zamlardan sonra ve yılda 10bin km yapıyorsanız bence taktırmayın.

Bende taktıracaktım o yüzden vazgeçtim. Lpg fiyatı çok arttı taktırınca ancak 2 3 senede çıkarır parasını o yüzden gerek yok (az km yapanlar için söylüyorum)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '03
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
bende taktıracaktım hesap ettim yılda 9000 km yol yapıyorum taktırmadım 2 senede amorti ediyor birde çekişle uğraşmak istemedim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
bende taktıracaktım hesap ettim yılda 9000 km yol yapıyorum taktırmadım 2 senede amorti ediyor birde çekişle uğraşmak istemedim...

Hem o hemde motora zarar verme ihtimali caydırdı benide. Bakımı, tekrar muayeneye girmesi, egzos testi vs masraf artıyor az km yapan için uygun değil. Benim araç zaten dikkatli kullanımda 7.5 lt civarları yakıyor (dur kalk çok olmazsa şehir içi 6.7 ye kadar düşüyor uzun yol yapma fırsatım henüz olmadı) şehir içi  ortalama 35kr diyebiliriz. gaz taktırsam 25 - 27 kr yakacak sanırım. Gerek duymadım açıkcası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
ben de hesapladım yılda 8.000 km yol yapıyorum..bi aracı max 2-3 sene kullanıyorum zaten.. bir de genelde şehir içi kısa mesafede kullandığım için hiç lpg aklımın ucundan bile geçmiyor... Aslında şöyle uzun yıllar aynı araca bineceğimi bilsem alıcam bi dizel yaldır yaldır gezicem ama aracı aldıktan bi süre sonra kaşıntı başlıyor..değiştir..değiştir diye.. :lol:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
ben de hesapladım yılda 8.000 km yol yapıyorum..bi aracı max 2-3 sene kullanıyorum zaten.. bir de genelde şehir içi kısa mesafede kullandığım için hiç lpg aklımın ucundan bile geçmiyor... Aslında şöyle uzun yıllar aynı araca bineceğimi bilsem alıcam bi dizel yaldır yaldır gezicem ama aracı aldıktan bi süre sonra kaşıntı başlıyor..değiştir..değiştir diye.. :lol:

Bu kaşıntı çoğumuzda oluyor sanırım. :)