en son araba marş basıyor ama çok geç çalışıyor, bujiler değişti ,benzin pompası değişti, geriye ne kalıyor hocam neden hemen almıyor bu şimdiye kadar sıkıntı olmayan toyotama neler oluyor acilll yardımmmmm artı çakmak şarj yeri bozuldu artı arka taraftan ses geliyor vurma şeklinde sanayiciler bulamadı en son biri amrtisörler gitmiş dedi öndende ses gelmeye başladı gibi offf ta ne offf hocam
Araçta LPG varsa bunu geçmişte konuşan arkadaşlar vardı.
en son araba marş basıyor ama çok geç çalışıyor, bujiler değişti ,benzin pompası değişti, geriye ne kalıyor hocam neden hemen almıyor bu şimdiye kadar sıkıntı olmayan toyotama neler oluyor acilll yardımmmmm artı çakmak şarj yeri bozuldu artı arka taraftan ses geliyor vurma şeklinde sanayiciler bulamadı en son biri amrtisörler gitmiş dedi öndende ses gelmeye başladı gibi offf ta ne offf hocam
Aracı servise bırakın en azından check up yapsınlar sorunlar tespit edilip ona göre dışarıda yaptırma yoluna gidin.
Araçta LPG varsa bunu geçmişte konuşan arkadaşlar vardı.
evet lpg var arkadaşım ne yapmam gerekiyor bir çözüm üretilmişmiydi acaba yani alternatif olarak geriye ya enjektörleri temizletmek yada marş kömürü dahada olmadı benzin pomapsına giden barları kontrol ettirmek offfff bunlara bakıcak ne adam ne aletleri var
Mesaj Birleştirildi: 24 Oca, 2014 23:16
Aracı servise bırakın en azından check up yapsınlar sorunlar tespit edilip ona göre dışarıda yaptırma yoluna gidin.
bende öyle düşündüm check up kaça yapıyorlarki bir günde çıkar sanırım bide sağlıklı sonuç çıkar inşallah en yakın serviste denizli yada afyon
Mesaj Birleştirildi: 24 Oca, 2014 23:17
selam araba kaç model
2000 model terra hocam
Aşağıdaki konuyu iyice inceleyin büyük ihtimal lpg enjektörleriniz silindirlerin içerisine yakıt sızdırıyor aşağıdaki linkte detaylı anlatım mevcut.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=56249.0Çakmak şarj yeri yenisi ile değiştirmeniz gerekebilir veya sigortası atmış olabilir veya içerisindeki iletkenler gereğinden fazla eğilmiş olabilir.Arka taraftan gelen ses için yorum yapmak zor. Aracınızı Toyota dan anlayan ustalara gösterin yoksa işin içinden çıkılmaz hale getirebilirsiniz....
hocam bugün benzine aldım direk tekrar kontağı kapatıp açtığımda her durduğumda benzindeydi tüpe hiç almadım benzinde hemen alıyor gaza basmadan tüpte geç alıyor gerçekten enjektörlerden herhalde ama tüp enjektörleriyle ne alakası var acaba aküyüde yeni değiştirdim yada benzin enjektörlerimi
sorun çözüldü lpg denmis gaz kesme yeri değişti yani gaz kaçırıyormuş benzin kısmına herkese tesekkür