0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Benim araç da 2009 model. Bilgisayar göstergesi 9,9 takılı kaldı Mazot bitmesini bekliyorum. na göre hesap yapacagım.
Sıfırladım zaman da 11-12 gibi bir rakam gösteriyor o yüzden akışına bıraktım bende, Mazot bitsin yeni mazotta herşeyi sıfırlayacagım. birde öyle deneyeceğim.
Normalde bende fullemem ama mazotu şirketten temin ettiğim için Hem kdv almıyorlar hemde onlara gelen indirimden faydalanıyorum o yüzden bayagı bir indirimli mazot alıyorum
Şöyle anlatayım. Mazot : 4,76 Kdv Dahil. Kdvsi : 0,73 kuruş. Bana yansıtılan litresi 4,03-TL oluyor.
Arkadaşlar merhaba! Aracım ortalama 5.9 yakıyor gösteriyor. Aracı 2.el aldım, full servis bakımlıydı, daha geçen hafta servis yaptım. 80.000 bakımı. Henüz bir kez uzun yol yaptım, söylenenlerin, fabrika verilerinin biraz üstünde yakıyor sanki. Malum trafikte kullanıyorum daha çok. mümkün mertebe kısa mesafe kullanmıyorum (bkz:1km ötedeki bakkala arabayla giden insan), aracı en az 1 dak. çalıştırıp hareket ediyorum, stop ederkenden yine 1 dak. bekliyorum. Üzerinde kış lastikleri var, malum mevsim kış biraz yakıtı artırır bunlar ama :S 2000-2500'de vites atıyorum sizce normal mi? önceki aracım benzinliydi, acaba ben dizel araç kullanmaya mı alışamadım. Önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.