0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende ampülünü degiştirdim.Parklar açıldıgında sürekli yanıyor. Devreye girdiginde ise herhangi fark yok hala ayni ışık şiddetinde yanmaya devam ediyor.
Arkadaşlar bu ampulu elektronik malzeme satan yerlerden damla ampul diye bulabilirsiniz.Hemde istemediğiniz kadar pekde bir para değildir.T25 kasada dörlü flaşör lambası 12 v yol bilgisayarı için iki tane 6 v luk lambadır.Her ikisinide değiştirmiştim.İstanbul'dan selamlar.
Arkadaşlar bu ampulu elektronik malzeme satan yerlerden damla ampul diye bulabilirsiniz.Hemde istemediğiniz kadar pekde bir para değildir.T25 kasada dörlü flaşör lambası 12 v yol bilgisayarı için iki tane 6 v luk lambadır.Her ikisinide değiştirmiştim.İstanbul'dan selamlar.Not: Damla ampul diye anlamazlarsa teyp kadran ampulü diye sorun.Dahada olmazsa büroya bakarım yarın isteyen arkadaşlara elimde olanları ücretsiz gönderirim.Kargo bedelini karşılamak kaydı ile ancak kargo parası ampul fiyatını geçer
""" Bu damla ampüller olurmu acaba??http://www.allesithalat.net/default.asp?git=9&urun=1589 """"Bu ampul tamamda maşallah 20TL yazmış adam çok değil inanılmaz derecede pahalı.1 TL civarında arkadaşlar oda max. hadi adam çok pahalı satsın ' TL olmadı 2.5 TL bu nedir 20 TL diyecek bişi bulamadım yazık.
selam aleyküm arkadaşlar. 2004 model Avensis Comfort benzin li aracımın 4 lü sinyal lambalarını yaktığımda sinyal tuşunun lambası yanmıyor. acaba özelliğimi böyle yoksa 4 lü sinyal tuşunun içindeki ampulümü patlak. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
O bölgede ampül var sizin ampulunuz patlamış. kıl ampul olarak geçiyor,elektronikcilerden temin edebilirsiniz.Eliniz yatkınsa kendinizde yol bilgisayarini sökerek ampulu degistirebilirsiniz ben bir defa kendim degistirmistim hatta forumda resimli olarak degisiminide paylasmistim.