0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
far yapısı far yıkama tesisatı ve kaput logosundan dolayı uymuyor araştırmıştım zamanında ama derseniz far takımını da değiştiririm arka tampon ve stop lambalarını bagaj kapağını değiştitirim derseniz üst model olur bence gerek yok ya
panhur tamponla bitişik bir yapı.tampon da far yapısına bağlı. bence farlar ve tampon değiştirerek makyajlı ön görünüm elde edilme imkanı varsa (kaput, çamurluk ve davlumbaz engel değilse) fiyat araştırması yapılabilir. neticede eski tampon ve farlar da satılabilir. böylece daha az bir maliyetle makyajlı görünüme kavuşulur arabamdan çok memnun olduğum için ve 5-6 yıl binmeyi düşündüğüm için böyle bir işe girişebilirim. tabi ki tampon ve far değiştirmek yeterliyse.
2007-2009 kasaların class modeli hariç, comfort ve elegantların ön krom ızgaralarını, bahsettiğiniz corollalardan daha çok beğeniyorum ben..özellikle siyah ve fümelerde krom ızgara güzel bi hava katıyor araçlara
Hiç uğraşma Cantekin. Durup dururken masraf çıkarma. Bak daha yeni bakımdan çıktı araban.
Body kit hakkında dun toyota genel merkeze yazdım bakalım ne zaman geri dönecekler...yada ne cevap verecekler çok merak ediyorum.
Merkez herşeye olumsuz cevap verir. Adamlar programlanmış sanki.
genel merkezden hala bir ses bir seda yada bir geri dönüş olmadı olmsuz yanıt verecekler galiba umudumu keseceğim bu gidişle
Çok ümitlenme ama bakalım ne diyecekler.