Gönderen Konu: autoclub 2014 mtv kampanyası  (Okunma sayısı 940 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
autoclub 2014 mtv kampanyası
« : Ocak 18, 2014, 18:10:50 »
MTV kampanyalarını incelerken kafama göre bir kampanya bulamamıştım. Boya koruma gibi kampanyalar sunan bankalar 3 taksit yapıyordu o da işime gelmiyordu. Ziraat'in 6 taksit kampanyasını kuru kuruya yaptıktan sonra denk geldim AutoClub Tr'nin kampanyasına. Açıkcası firmayı tam bilmiyordum o yüzden bayaa detaylı araştırdım. Genel müdürü Sonax'ın başından ayrılıp kurmuş vs... Merak edenler http://autoclub.com.tr den detaylı inceleyebilir.
Kampanyaları gayet güzel. Hangi bankadan ödeme yapmış olursanız olun dekontunuzu ibraz ettiğinizde 260 liralık act180 boya koruma 150 liraya geliyor. Firmayı araştırdığımda güven verdi. Genel müdürlükleri de evime yakın olunca (Maltepe'de yalı mahallesindeler) aradım görüştüm ve geçen gün uygulamayı yaptık. Sonuçtan gerçekten memnun kaldım. Bunun ötesinde ortam olarak da gayet nezih bir ortamları var. Dışarda araba yıkatma konusunda çok titizimdir ve hep kendim yıkarım, oto yıkamacılar biraz salaş ve güven vermeyen yerler oluyor çünkü gözümde. Lakin bu arkadaşlardan gerçekten çok memnun kaldım. Diğer şubelerini bilemem elbette ama maltepe genel merkezindeki ekip gerçekten nezih ve işinin erbabı...

MTV kampanyası düşünenlere farklı bir alternatif olsun :)

Eğer maltepe şubesine giderseniz Eğitim Müdürü Elif Hanım'a selamımı iletin, daha da fazla ilgileneceklerdir emin olun.. :)
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Toyota Club Türkiye

autoclub 2014 mtv kampanyası
« : Ocak 18, 2014, 18:10:50 »