0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu cihazın ucuzlamasını beklemenize gerek yok çünkü ondan çok daha üstün bir model şuan piyasaya sunuldu bile Samsung İ 900 innova serisi , diğer adıyla İPHONE KATİLİ Ürün şuan piyasa da yok satıyor çıktığı günden bu yana distribütörden zar zor 2 adet alabildim ve mağazaya geldiği andan yarım saat sonrasında sattım ! İPhone düşünen bütün arkadaşların gereksinimlerini fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum hem çok daha ucuza hemde çok daha fazla özelliğiyle Resmi satış fiyatı şuan 999 ytl. olup almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. İPhone alıp sinir olmayın çünkü bir çok özelliğini şuan için kullanmanız sözkonusu değil çünkü örnek verirsek video indirip izlemek istediğiniz anda şuan desteklemiyor hiçbir şekilde. Apple bu uygulamayı üyelik ücreti alarak ilerideki günlerde satışa sunacak ! Bilginize.. Kamerası 2 megapixel olup İ 900 modelinde 5 megapixeldir ! Samsung İ 900 ürünüyle ilgili bilgiyi şuan ülkemizde satışını yapan bir çok internet sitesinde satın alan kullanıcıların övgülerini okumanızı tavsiye ederim...