0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iki si de aynı özelliklere sahip. ikisi de kaza, boya yok diyor. daha fazla ödemeye ne gerek var ki
sıfır araçlara zam geldikçe 2.el araçlarada temziliğine göre zam geliyor...en basitinden geçenlerde 7350km 2013 model 1,6 manuel auris 5 yıllık garantili aracıma 55 bin verdi...
sıfırına zam geldi piyasadaki temiz araçlar (kaldıysa ) satılmadılarsa eğer ikinci elin artmasıyla fiyat yükseltiliyor. Zaten satınca temiz ıkıncı el arayısına giriyor satan kişi bakıyor alınacak arba yok ...birde acil olursa zaten fiyat düşük oluyor araba bi iki hafta duruyo satılıyor..
Hep araç alacaklar bir şeyler yazmış, satıcılar da yazsın ya Araç satıp almak iş değil zaruret yoksa satan ederinden alan ederinden daha ucuza almaya çalışıyor alıcı ve binici isen bir aşağı bir yukarı bakmazsın alırsın.
bizim türk insanı neden bir modele takıldımı takılıyor anlam veremiyorum bazen...şu an avensisis sıfır fiyatı 79.000 civarı 2.elde aynı kasa 20.000 km civarı arabaları 58.000 e bulmak mümkün...bana göre plastik yığını passat bu kadar ilgiyi haketmiyor ama bizim insanımız gerçekten garip
Eğer ki sıfır araba alacak olsam ve garantisi bitmeden de tekrar değiştirecek olsam Passat tercihim olabilir. 1.4 TSI vergi avantajı, turbo performansı, dsg şanzımanı, donanım ve prestijiyle garanti kapsamında olmak şartıyla güzel bir araba. 2003 Pasat 1.8T'ye 4 sene bindim. Performansı, prestiji ve konforuyla gerçekten iyi bir araçtı. Fakat düzenli olarak ta ufak tefek hep masrafları çıktı. Masraf ve sorunsuzluk önceliğim olduğu için ben Toyota'yı tercih ediyorum. Ama herkesin önceliği masraf ve sorunsuzluk değil. Benim aracım 150.00Km'deyken, 250.000 KM'de servise gelmiş bir Passat sahibiyle servisteki muhabbetim: Ben: Abicim araçtan memnun musun?Pas: Çok memnunumBen: Sorun masraf çıkarmıyor mu?Pas: Çok çıkarıyor. Servisle ahbap oldum para ödemiyorum artık. Daha geçen ay Urfa'da yolda kaldım. Tüm elektrik tesisatı gitti. Ne far nede başka birşey çalıştı.
passat iyidir ama hocam dsg şanzıman evlere şenlik birde tsi ya da fsi motor olursa daha da evlere şenlik lüks sorun yumağı almış oluyorsunuz sadece ilk gelen fsi tsi serisi motorların patladığı kaç kere yazıldı çizildi sonra kaldırdılar bildiğim kadarıyla fsı üretilmiyor artık
donanım ve konfor için dediklerine katılmıyorum geçen sene araç alırken elegant extra ve comfortline passat arasında kaldım her iki modelide inceledim donanım olarak passatın üstünlüğünü göremediğim gibi bir kaç konu da da geri kaldığını farkettim...turbo motor konusunda haklısın ama passatın turbo motora geçmeden de çok tutulan bir araçtı...