0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 haftadır Özbekistan başkenti Taşkent' teyim. Burada Toyota'ya hemen hemen hiç rastlamadım. Tesadüf bir eski kasa Avalon gördüm. Avalon'lar genellikle arap ülkelerine satılıyor biliyorsunuz. 2000-3000 motor benzinli. Burası Chevrolet ve Daewoo cenneti ve hep A sınıfı ufak araçlar. Sadece Chevrolet Malibu gördüm güzel araç. Ancak foto çekemedim. İnsanların alım gücü fazla yok. Mercedes, Bmw hak getire.
O halde avelon araçları zenginler kullanıyor diyebiliz.
Aynen öyle zaten 5 yıldızlı otelden çektim fotoyu.
Yanında da murat 124 ama
Bu yeni avalon mu? Onu cok kotu olmus eski kasa Camry resmen.
2013 Mayıs'ında ben de 1 hafta kalmıştım.Chevrolenin Taşkent'te fabrikası olduğu için pazarda çok güçlü. Geçen sene öğrendiğime göre yeni Spark' ın satış fiyatı 12.000 $ mış. Ülkedeki alım gücü sizin de belirttiğini gibi çok düşük olunca normal gelir seviyesindeki insanların alabileceği en lüks araç sıfır kilometre spark oluyor. onu alamayanlar da yine Chevy/Daewoo nun eski modellerine biniyor, daha düşük gelir seviyesindekiler ise eski Sovyet arabalarına mahkum durumda.Oradayken bol bol Şaşlık ve Samsa yemenizi tavsiye ederim ki tahminimce 1 hafta içinde bol bol denemişsinizdir Kıyafet konusundaki çok yüksek fiyatları (normal bir penye tişörte 50$, Muya marka plastik banyo terliğine 35$ istenmesi gibi) gördükten sonra yemeklerin o kadar ucuz olması şaşırtıyor insanı