0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanırım fotoğrafları bir ben göremiyorum. Cep telefonunda da baktım ama göremedim. Rica etsem farklı formatta yeniden yükleyebilir misiniz fotoğrafları.
Merhaba ben avensis için aşağıdaki satıcıdan bu tip bir ürün alıp kendi aracımdaki ampülleri değiştirdim eskisine göre arabanın içi çok aydınlandı.almadan önce boyutunu bilmeniz lazım ben 39 mm aldım biraz büyük geldi 36 mm olması lazımmış biraz yarlerini kanırttırarak montajını yaptım.satıcı güvenilirdir daha öncede kendisinden gündüz farıda almıştım.ürünü aldıktan sonra kendisine boyut için mail atarsanız problem olmazhttp://www.aliexpress.com/item/36mm-39mm-41mm-31mm-3528-1210-16-SMD-LED-Car-Dome-Festoon-Interior-Light-Bulbs-Auto/595801553.htmlNot:Ürünün on adet fiyatıdır
Laptoptan bağlanıyorum fotolar bende de açmadı.
Merhaba,Aracıma en sonunda birkaç led uygulaması yaptırdım.Aşağıda fotoğrafları ve detayları bulunmaktadır.Tavan Aydınlatması.Photon 1 adet, 6'lı LED ampül. - 12,50 TLÖn okuma aydınlatması.Photon 2 adet, 3 kafa 4 yan ledli ampül. - 12,50 x 2 adet = 25,00 TLGeri Vites ışığı.Photon 1 adet, 4 kafa yan ledli ampül. - 12,50 TLÖn park lambaları.Photon 2 adet 4 kafa 4 yan Turuncu ledli ampül. 17,50 TL x 2 adet = 35,00 TLToplam Maliyet 85 TLMerak edebileceğiniz şeyler;Yavaşca aydınlatma ve kapanma özelliği kaybolmadı.Arıza ışığı yanmıyor. (Photon harici başka bir led ampülde arıza ışığı yandı.)Photon markasının Philips'in ürünü olduğunu 2 farklı yer söyledi ve ampül oldukça kaliteli duruyor.Uygulama yeri: Güven Elektrik / Ümraniye Oto Sanayi Sitesi Üst Kısım.Aynı ampülün 1 adetini ilk sorduğum yerde bana 35 TL dediler. Burası tuning amaçlı biryer olmadığı için herşeyi parça fiyatına alıyorsunuz. Herhangi bir ücret talep etmeden ellerinden geldiğince montaja yardım ediyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim. Eğer daha detaylı bir uygulamanız varsa malzemeleri buradan aldıktan sonra hemen alt katında OTO HAKAN / Nurullah Usta var o da yardımcı olabilir.Çeşitli fotoğraflar:Konu açılıında yazdığım mesaj: