Gönderen Konu: jamesson amfi hakkında  (Okunma sayısı 4597 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '08
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
jamesson amfi hakkında
« : Ocak 15, 2014, 23:40:39 »
http://www.bimeks.com.tr/urun/120630/jameson-6004-oto-anfi.aspx

sizce bu fiyata uygun mu alınır mı, sorun çıkarır mı?  8-)

Toyota Club Türkiye

jamesson amfi hakkında
« : Ocak 15, 2014, 23:40:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
Ynt: jamesson amfi hakkında
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2014, 00:04:33 »
Fiyat olarak bir bilgim yok ama ortalamanın üstünde bir anfidir. Sorun çıkarmaz. 1500w oluşu biraz sıkıntılı yetermi bilemem...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '09
  • 6 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2014, 02:31:48 »
jameson tavsiye etmem. kullandığım için biliyorum. çok çabuk ısınıyor. eğer subwoofer için ayrı amfi kullanmayacaksınız almayın derim ben.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2014, 09:37:21 »
Bence pahalı, ki jameson kaliteli marka değil. Hatırladığım kadarıyla 4 çıkışlı, 2 hoparlör 1 sub kullanabilirsiniz. Saatlerce yüksek seste müzik dinlerseniz cayır cayır yanar ki çoğu amfi öyledir soğutma olmadığı sürece.

1500w dediğine bakmayın :) , bunun aynısından yan yana birden fazla koymanız gerekebilir 1500w yakalamak için.

Çok şiddetli ses istemiyorsanız yeterli olacaktır.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2014, 09:46:51 »
Bence pahalı, ki jameson kaliteli marka değil. Hatırladığım kadarıyla 4 çıkışlı, 2 hoparlör 1 sub kullanabilirsiniz. Saatlerce yüksek seste müzik dinlerseniz cayır cayır yanar ki çoğu amfi öyledir soğutma olmadığı sürece.

1500w dediğine bakmayın :) , bunun aynısından yan yana birden fazla koymanız gerekebilir 1500w yakalamak için.

Çok şiddetli ses istemiyorsanız yeterli olacaktır.

Doğru bir tespit. Piyasadaki amfilerin çoğu üzerinde yazan gerçek gücü vermiyor. Gerçek çıkış gücünü görmek için ölçmek gerekiyor. Rms çıkış gücü ve empedans (ohm) değeri önemlidir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • 49 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2014, 10:53:22 »
jameson tavsiye etmem. kullandığım için biliyorum. çok çabuk ısınıyor. eğer subwoofer için ayrı amfi kullanmayacaksınız almayın derim ben.

peki tavsiye edebileceğiniz sağlam bir marka var mı?hani ilk olsun sağlam olsun istiyorum.tabiki eklemeler olur ancak baslngıcı sağlam yapmk nyetndeyim.
jbl mi rodstar mı kicker mı alpin mi sony mi vb.. hangisi inanın cok cesit cok fiyat var.birde forumdaki ses sistemi adlı baslık altındaki paylasımımada bakarsanız
bir tunning çide pejo marka araca takılan 750 tl lik bir sistem var.benm aracım 2008 model Toyota Corolla ve aracımın geniş buyuk olmasını hesapa katarsak iyi beslenmiş sağlam bi sistem istiyorum.hani taktırıpta 3-5 gun sonra cızırtısı falan olmasın.şimdilik jamesson markasını sildim yardımlarınızı bekliyorum.  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 16, 2014, 13:30:40 »
for-x 6 kanal 3000 watt. Kullandım tüm sistemimi rahat rahat kaldırıyordu. 350 Tl civarı almıştım. Şuan belki yeni serileri gelmiştir fiyatları nedir bilmiyorum

PIONEER DEH-8350 SD USB AUX MP3 KUMANDALI

FOR-X 6 KANAL ANFİ

HERTZ ESK165 120W RMS'Lİ 16CM 2 takım (4x)

PIONEER 307 D4 1200 WATT 400 RMS CHAMPİON SERİSİ ÇİFT BOBİN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2014, 15:02:25 »
Forumda daha önce başka bir konuda da yazmıştım. Kaliteli ve sıkıntısız ses istiyorsanız tavsiyem çift amfi kullanmaktır. Bir adet 4 çıkışlı, bir adet de mono bass amfisi alırsanız daha verimli olur. 4 çıkışlı amfi alırken watt degerlerine değil de rms değerlerine bakın. En az 4X60 rms yazan bir amfi sizi tatmin edecektir. Unutmayın ki rms değeri ne kadar yüksek olursa mid takımını o kadar iyi besleyecektir. Marka olarak birkaç tavsiyem var. Sony, pioneer, sound magus uygun fiyatlı olanlar. Üst sınıf isterseniz jbl in üst serileri, vibe, hertz ve focal iyidir. Mid takımı olarak hertz, jbl, vibe iyidir. Ama ben sony kullanıyorum memnunum. Seste bozulma olmuyor sonuna kadar açsam da. Mono bass amfisi olarak pioneer, sound magus, cadence olabilir. Rms degeri en az 250 olursa iyi olur. Subwoofer ı da bass amfinizin rms degerine göre seçebilirsiniz. Pioneer, sony, kenwood veya jbl den biri işinizi görecektir. Ben çift bobinli pioneer kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • 49 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ocak 17, 2014, 01:17:04 »
Forumda daha önce başka bir konuda da yazmıştım. Kaliteli ve sıkıntısız ses istiyorsanız tavsiyem çift amfi kullanmaktır. Bir adet 4 çıkışlı, bir adet de mono bass amfisi alırsanız daha verimli olur. 4 çıkışlı amfi alırken watt degerlerine değil de rms değerlerine bakın. En az 4X60 rms yazan bir amfi sizi tatmin edecektir. Unutmayın ki rms değeri ne kadar yüksek olursa mid takımını o kadar iyi besleyecektir. Marka olarak birkaç tavsiyem var. Sony, pioneer, sound magus uygun fiyatlı olanlar. Üst sınıf isterseniz jbl in üst serileri, vibe, hertz ve focal iyidir. Mid takımı olarak hertz, jbl, vibe iyidir. Ama ben sony kullanıyorum memnunum. Seste bozulma olmuyor sonuna kadar açsam da. Mono bass amfisi olarak pioneer, sound magus, cadence olabilir. Rms degeri en az 250 olursa iyi olur. Subwoofer ı da bass amfinizin rms degerine göre seçebilirsiniz. Pioneer, sony, kenwood veya jbl den biri işinizi görecektir. Ben çift bobinli pioneer kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye ederim.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/KENWOOD-KAC-M846-Amplifikat%C3%B6r,103452,465582,854156.html?langId=-14
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/JBL-BOX-1214CS-12-in%C3%A7-30-cm-Subwoofer,103452,465585,869584.html?langId=-14#refId=catalogEntryDetails&scroll=0

bunlar bahsettiklerinize yakın mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ocak 17, 2014, 01:37:19 »
Fena değiller. Orta karar diyebilirim. Tavsiyem gittigidiyor a biraz bakın. Hem çeşit çok, hem de daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Veya sanalpazar a da bakabilirsiniz. Reklam yapmış gibi olmamışımdır inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '03
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 17, 2014, 01:39:14 »
sub için tavsiye edilmez yok ben normal hoparlör beslerim dersen alabilirsin
2003 sol 1.6 vvti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • 49 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ocak 17, 2014, 12:02:59 »
Fena değiller. Orta karar diyebilirim. Tavsiyem gittigidiyor a biraz bakın. Hem çeşit çok, hem de daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Veya sanalpazar a da bakabilirsiniz. Reklam yapmış gibi olmamışımdır inşallah.

yok canım ne reklamı bakındım da güven vermiyor bana kart numarası falan isteniyor,web korsanlığı malumunuz.
sanırım media marketten suanda kampanyada olan 429 tl lik seti alcm....

8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ocak 17, 2014, 12:42:33 »
Güle güle kullanın. montajını işini iyi bilen birine yaptırın yalnız. kablolama vs düzgün olsun. canınız sıkılmasın sonra.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 17, 2014, 14:52:11 »
tam tersin ben 1800 mono kullandım hep soğuktu ısınma görmedim. tavsiye edebilirim üstat gözünüz kapalı alabilrisiniz.3 yıl önce ses sistemi işinde de çalışıyordum sürekli jameson kullanıyorduk hiç bir şikayette yoktu.
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • 49 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ocak 17, 2014, 19:14:13 »
Güle güle kullanın. montajını işini iyi bilen birine yaptırın yalnız. kablolama vs düzgün olsun. canınız sıkılmasın sonra.

güvenilir bir yer buldum ustasıyla görüşüp randevu aldım.çok yoğun olarak araç ses sistemi ve tunning i üzerine çalışıyorlar,ins güzel bir sonuç elde edeceğim.
yalnız bu en son fotoğrafını attığım sette sıkıntı olmaz değil mi?  8-)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 17, 2014, 19:17:52
tam tersin ben 1800 mono kullandım hep soğuktu ısınma görmedim. tavsiye edebilirim üstat gözünüz kapalı alabilrisiniz.3 yıl önce ses sistemi işinde de çalışıyordum sürekli jameson kullanıyorduk hiç bir şikayette yoktu.

http://www.bimeks.com.tr/urun/120630/jameson-6004-oto-anfi.aspx

serdar bey linkteki ürünü almayı düşündüm lakin çok problem çıkarttığı söylendi.
ayrıca 24 ay garantili diğer yerler en az 2 yıl garanti veriyor sizce de az değil mi?  8-)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 17, 2014, 19:37:33
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-pioneer-marka-komple-set-ozer-car-audio-dan-sok-kampanya-380tl-149717820/detay/

forwell markasını duyan bilen kullanan ve memnun olan var mı?  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ocak 17, 2014, 19:45:18 »
Hei marka amfi için birşey diyemeyeceğim. kullanmadım ve kullanan tanıdığım da olmadı. ama jbl lerde sıkıntı çıkmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • 49 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ocak 17, 2014, 19:48:58 »
Hei marka amfi için birşey diyemeyeceğim. kullanmadım ve kullanan tanıdığım da olmadı. ama jbl lerde sıkıntı çıkmaz.

sony xplod 15"

hani benim basından beri üzerinde durduğum konu bu işte bu tür bir durumla karşılaşmak istemiyorum çok itici.  8-)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 18, 2014, 16:00:08
http://www.sony.com.tr/product/ics-amplifiers/xm-gtx6041

http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/GM-6500F/page.html

sizce hangisi?   8-)