0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence pahalı, ki jameson kaliteli marka değil. Hatırladığım kadarıyla 4 çıkışlı, 2 hoparlör 1 sub kullanabilirsiniz. Saatlerce yüksek seste müzik dinlerseniz cayır cayır yanar ki çoğu amfi öyledir soğutma olmadığı sürece. 1500w dediğine bakmayın , bunun aynısından yan yana birden fazla koymanız gerekebilir 1500w yakalamak için. Çok şiddetli ses istemiyorsanız yeterli olacaktır.
jameson tavsiye etmem. kullandığım için biliyorum. çok çabuk ısınıyor. eğer subwoofer için ayrı amfi kullanmayacaksınız almayın derim ben.
Forumda daha önce başka bir konuda da yazmıştım. Kaliteli ve sıkıntısız ses istiyorsanız tavsiyem çift amfi kullanmaktır. Bir adet 4 çıkışlı, bir adet de mono bass amfisi alırsanız daha verimli olur. 4 çıkışlı amfi alırken watt degerlerine değil de rms değerlerine bakın. En az 4X60 rms yazan bir amfi sizi tatmin edecektir. Unutmayın ki rms değeri ne kadar yüksek olursa mid takımını o kadar iyi besleyecektir. Marka olarak birkaç tavsiyem var. Sony, pioneer, sound magus uygun fiyatlı olanlar. Üst sınıf isterseniz jbl in üst serileri, vibe, hertz ve focal iyidir. Mid takımı olarak hertz, jbl, vibe iyidir. Ama ben sony kullanıyorum memnunum. Seste bozulma olmuyor sonuna kadar açsam da. Mono bass amfisi olarak pioneer, sound magus, cadence olabilir. Rms degeri en az 250 olursa iyi olur. Subwoofer ı da bass amfinizin rms degerine göre seçebilirsiniz. Pioneer, sony, kenwood veya jbl den biri işinizi görecektir. Ben çift bobinli pioneer kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye ederim.
Fena değiller. Orta karar diyebilirim. Tavsiyem gittigidiyor a biraz bakın. Hem çeşit çok, hem de daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Veya sanalpazar a da bakabilirsiniz. Reklam yapmış gibi olmamışımdır inşallah.
Güle güle kullanın. montajını işini iyi bilen birine yaptırın yalnız. kablolama vs düzgün olsun. canınız sıkılmasın sonra.
tam tersin ben 1800 mono kullandım hep soğuktu ısınma görmedim. tavsiye edebilirim üstat gözünüz kapalı alabilrisiniz.3 yıl önce ses sistemi işinde de çalışıyordum sürekli jameson kullanıyorduk hiç bir şikayette yoktu.
Hei marka amfi için birşey diyemeyeceğim. kullanmadım ve kullanan tanıdığım da olmadı. ama jbl lerde sıkıntı çıkmaz.