0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ethem bey Avensis kullanan biri başka aractan zevk alamıyor.Birde sorunlar göz önüne alındığında avensis, avensis tir diyorum kesinlikle.Bence biraz inceleyip yüksek model keseye uygun temiz bir avensisle devam etmek en güzeliHayırlısı olsunİstanbul'dan selamlar.
2004 1,6lt Comfort Avensisimiz var 120-130.000 km'de yaşını yüksetlmek istiyoruz40.000 Tl bandında tavsiye ettiğiniz araçlar nelerdir.KriterlerimizseDüşük km.1,6Lt Benzin (LPG'de kullanacağız)Çekiş ve performansı avensise yakınBiraz daha donanımlı.Yüksek km'de olmamalı.AUDİ A4 B7 serisi geliyor aklıma birde BMW 3,16i Çok fazla marka araca bindim ama avensis gerçekten komforlu lüks markalara binince bi eksiklik hissettirmiyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Opeli, kesinlikle tavsiye etmem çok fazla sorun çıkarıyor deniyor özellikle beyin arızası. İkinci elde ise çok fazla değer kaybediyor.2006 var bende ben de düşünüyorum satmayı ondan sonra ne alınır bilinmez
şehir efsanesi vectra c temizse sorun çıkartmaz c1 c2 hepsini kullandık zamanında. ikinci elide çok iyidir opelin hatta toyotadan iyidir ama burada eminim karşı çıkanlar olur
2004 kasa hangisi bilmiyorum ben ondan bahsediyorum... Ondan önceki uzay kasa diyorum ben o olsun oldan önceki gls miydi o kasa olsun efsane olan opeller. Bahsettiğimi, umarım anlamışşınızdır umarım..