0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi hepsini tek tek yapalım Gösterge aydınlatması için farları açtıktan sonra km yazdığı ekrana gelin basılı tutun çizgiler gelecek burdan ayarlayabilirsin abi. Ama gösterge ışığını kısılması iyi çünkü gece gözü almaz.Cam için ise. şöför tarafından bütün camları açın ve tek tek kapatacaksınız ama şöyle yapacaksınız abi düğmeyi sonuna kadar çek ve cam kapandıktan sonra 5 sn daha çekili tut. ve bırak. Diğer camlarada yapınca tek dokunmalı oluyor yine. Rölanti düşmesi ise aracın beynindeki kullanıcı verisinin sıfırlanmasıdır. Çünkü araba kullanıcıya göre gaz tepkisini ayarlıyor. Bir süre sonra normale döner. Veya şuanki seviyesi normal seviyededir.
ilkecim süpersinbende şu anda kitapcığı inceliyordum.cam ayarı tamamdır.aydınlatmayla ilgili bir şey göremedim kullanma kılavuzunda.km dediğin toplam km değilmi? basılı tutun dediğinde km sıfırlama düğmesi değilmi?rölantiye gelince akü bağlantısını yaptıktan sonra baya düştü araç durunca titreme yapmıştı 30km dolanınca düzene girdi zaten.
bu akşam deneyim bakalım.sağolasın.
İlke güzel bir şekilde cevaplamış gerçekten, teşekkürü hakketmiş bence
Farlarınız açıkken total km-tripA-tripB düğmesine basarak bu menülerde gezinirken ---- bir menü gelecek İlke nin bahsettiği panel aydınlatma menüsü burasıKolay gelsin
Biraz önce hallettim arkadaşlar ümit beyin dediği gibi -- simgesi çıkınca basılı tutup oluyormuş. Otomatik camlarıda hallettim. Herkeze teşekkür ederim.
Supersin ilke
ilke kocaman kocaman alkışşş:))) her eve lazımsın:))) güzel net veanlaşılablir cevaplar:)
şımarma hemen:) çekerim kulaklarını adam gibi araba kullan derslerinede önem ver:))
Ilke okul birdaha acilmayacak gibi konustun