Gönderen Konu: Sonax Yapıkredi Mtv Kampanyasi 2014 Ocak  (Okunma sayısı 1843 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Sonax Yapıkredi Mtv Kampanyasi 2014 Ocak
« : Ocak 11, 2014, 11:28:16 »
Merhaba arkadaşlar bu kampanyadan yararlanmak mantıklı mı? 180 tl bu hizmet değer mi ?

http://www.sonax.com.tr/kampanyalar/sonax-mtv-kampanyasi.html

1 - 31 Ocak 2014 tarihleri arasında www.gib.gov.tr,www.yapikredi.com.tr, www.worldcard.com.tr adresinden ve Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları dahildir. Albaraka Worldcard'larına sunulan 3 taksit ödeme imkanı sadece gib.gov.tr'den yapılan ödemelerde geçerlidir. TEB, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir. Taksit yapılmasını istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır.

Sonax'tan Worldcard sahiplerine özel 360 TL değerindeki Hybrit Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması World'e özel %50 indirim ile 180 TL olacaktır. Ek olarak uygulamadan 1 hafta sonraki 50 TL değerindeki ilk VIP yıkama da hediyedir. Belirtilen imkandan yararlanmak için www.gib.gov.tr, www.yapikredi.com.tr, www.worldcard.com.tr ve Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden Worldcard ile yapılan vergi ödemesine ait dekontun ilgili Sonax Service bayisine teslim etmesi gerekmektedir. Size en yakın Sonax bayisini öğrenmek için www.sonax.com.tr/bayilerimiz/size-en-yak%C4%B1n-sonax-bayi.html sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması ve uygulama sonrasında yapılacak olan işlemler için World'e özel +4 taksit imkanı bulunmaktadır. Sonax'a özel sağlanan +4 ek taksit imkanına TEB, Anadolubank ve Vakıfbank ve Albaraka Worldcard'lar dahildir. Bu imkan 28 Şubat 2014 tarihine kadar geçerlidir.

31 Ocak 2014 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde geçerli indirimden yararlanılması için www.gib.gov.tr, www.yapikredi.com.tr , www.worldcard.com.tr ve Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden yapılan işlemlerin Worldcard ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
2009 1.6 Corolla Elegant

Toyota Club Türkiye

Sonax Yapıkredi Mtv Kampanyasi 2014 Ocak
« : Ocak 11, 2014, 11:28:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Sonax Yapıkredi Mtv Kampanyasi 2014 Ocak
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2014, 11:57:22 »
zaten yaptiklari is o kadar. ..360 liraya boya koruma pasta mi olur..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2014, 12:15:32 »
Bana verilen hediye de bu :)

http://www.ziebart.com.tr/menu/guncel-oto-koruma-kampanyalari-ziebart.html#.UtEY79IW1R0

Hiç anlamam bu işten, işe yarar birşey mi? Arkadaşımızın sorduğu gibi bende soruyorum. Bu hizmet değer mi?

Keşke Yapıkrediyi kullansaymışım :) Benimkisi hem pahalı hem dandik gibi geldi :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kara Şimşek
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 99 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2014, 16:40:45 »
bende aracıma koruma paketlerinden yaptırmak istiyorum ve bu mtv kampanyalarından hangilerini değerlendirsem diye düşünüyorum.
ziebart mı sonax mı?
sizce hangi firma bu konuda daha iyi? yada bu fiyat gerçekten uygun mu
1- SKODA FABIA (2004) 1.4 TDI 2004-2010
2-AURİS COMFORT EXTRA (2011)  D-4D / 2011-2016
3-HONDA CIVIC HB 1.6 DTEC (2015) 2016-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2014, 16:56:26 »
Bana verilen hediye de bu :)

http://www.ziebart.com.tr/menu/guncel-oto-koruma-kampanyalari-ziebart.html#.UtEY79IW1R0

Hiç anlamam bu işten, işe yarar birşey mi? Arkadaşımızın sorduğu gibi bende soruyorum. Bu hizmet değer mi?

Keşke Yapıkrediyi kullansaymışım :) Benimkisi hem pahalı hem dandik gibi geldi :)

Benim hediyemde bu fakat bu kadar para verilmez sözde indirim daha detaylısı verdikleri hediyeden daha ucuz.
http://www.ziebart.com.tr/menu/oto-koruma-fiyatlari.html#.UtFbPfvbypo
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 11, 2014, 17:02:26 »
Benim hediyemde bu fakat bu kadar para verilmez sözde indirim daha detaylısı verdikleri hediyeden daha ucuz.
http://www.ziebart.com.tr/menu/oto-koruma-fiyatlari.html#.UtFbPfvbypo

:rofl: :rofl: :rofl: evet yahu bize baya İNDİRMİŞLER :)

Aslında arkadaşın hediye edilen promosyon bana göre iyiymiş, yaptırmayı düşünüyordum pasta cila boya koruma falan, burada TAKAS edecek varsa takas edebilirim Promosyonumu :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2014, 18:24:55 »
Banka işlerinin hepsi hikaye, eminin adam akıllı pazarlık yapılsa yakın rakamlara yapılabilir.
Opet-word kampanyasına katıldım. 4 kere 75 lira yakıt almalıydım beın 4 kere 100 tl üzerinde gaz aldım, inandık kocaman kocaman 4 kere 75 tl yazısına meğerse en son da 1-10 ocak tarihinde 30 tl daha almalıymışım. Bunu küçücük harflerle afişin en altına yazmış şeref yoksunları >:(. Opeti aradım bankaya yönlendirdi bankada bir canlıya ulaşmak için 15-20 dk uğraştım sonunda bi nefes duydum tam derdimi anlatırken telefonu çoktan yüzüme kapamış ablamız... Bi yarım saatte iyi niyetlerimi saydım peşlerinden...
Parasında puanında değilimde yolda gazımı opete denk getirecem derken az daha bursa otobanında gazım bitiyordu bunun stresini hala unutamadım...  >:(
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM