Gönderen Konu: 2013 Yeni Auris Cam Kaldırma Modülü  (Okunma sayısı 6033 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RoadChaser
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 17000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
2013 Yeni Auris Cam Kaldırma Modülü
« : Ocak 10, 2014, 23:19:47 »
Merhaba arkadaşlar,

Çindeki irtibatlarımdan sonra car-form solutions firmasından 2013 auris için cam kaldırma modülü sipariş ettim. GÖnderen kişi ile telefondan da görüştük herşeyi anlattım aracın detaylı bilgi ve fotolarını gönderdim. İçimi rahatlatıp sizin aracınıza özel göndericem dedi tamam dedim ve 38ddolarlık bir ödeme yaptım (ödeme işi karışık aslında 32 dolardı ama birakç sıkıntı yüzünden 38 dolar oldu)

Ürün sabah elime ulaştı. Öğleden sonra kapıyı söktük ve bir sürprizle karşılatık. Modül 3 sokete köprü ile bağlanıyor.

1-cam düğmeleri
2-ayna soketi
3-kilit soketi

Araçtan gelen kablo demeti ara ara ayrılarak iligli birimlerin soketlerine gidiyor. Buraya kadar sıkıntı yok. Modülde aynı şekilde 3 sokete köprü oluyor. Yani kesbiç yapmadan soketi söküp modülün soketini takıyorusnuz diğer tarafı modülün soketine bağlıyorsunuz.

CAm kaldırma butonlarının soketi bendeki baya küçük bişi.7 kablo var.

Modülün soketi ise baya büyük ve 18 dolu dolu pini var.

Aldığım boxun her yerinde 2013 auris yazıyor ve bu kişi bana TR de bir çok araç satıcısına biz gönderdik dedi.

Mail attım ama pazartesi öğlene anca dönüş yapacak bu vakte kadar bende soket sorununu sizlere danışmak isteidm.

CAm kaldırma modülü taktıran oldu mu ? Takılırken dikkat ettimi ?

Benim aracım advanced olduğundan 4 cam elektrikli ve tek tık kaldır özelllikli. Belki diğer modellerde soket değişiyor olabilir. Bunu öğrenmek istiyorum.

Benim aracın kapı ve soketleri

'13 Auris 1.4 D-4D M/M Advanced SkyPack-Beyaz
LG G2 Black 32GB with 4.4 KitKat
Junior Detailer

Toyota Club Türkiye

2013 Yeni Auris Cam Kaldırma Modülü
« : Ocak 10, 2014, 23:19:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Yeni Auris Cam Kaldırma Modülü
« Yanıtla #1 : Ocak 10, 2014, 23:27:38 »
Valla ben servise sorduğumda orjinal bir ürün henüz yok dediler. Sizin aldığınız modül sorunsuz çalışır umarım. Bu konu ile ilgili sanırım forumda daha önceden konu açılmıştı. Takipteyim..
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2014, 07:29:23 »
benim aracıma aldığım modül ile hemen hemen aynı gibi. tek farkı sizinkinde ki 3 küçük soket bende yoktu onları araçta ki kablolarla birleştirmek gerekmişti. sizin sorun anladığım kadarıyla butonların altına takılacak olan soket büyük doğru mu?

birde belki işinize yarar diye benim modülün fotoğrafını paylaşıyorum.

Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '17
  • 15 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2014, 13:36:27 »
ben de modacardan bir modul aldım sizinkinin aynısı gibiydi. taktırmak icin bir elektrikciye götürdüm abi ben bunu takmam takanlar var ama ben takmam araca zarar veriyor dedi, servisten tanıdığım bir arkadası aradım sordum, aynı seyleri söyledi. o yüzden taktırmaktan vazgectim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RoadChaser
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2014, 22:27:30 »
Arkadaşlar teşekkür ederim.

Benim aracımda (advanced donanımda) 4 cam elektrikli ve tek dokunuşta kapanma özelliği var. Yani bir defa sert bastığınızda veya çektiğinzde siz müdehale etmeden cam açılıp ya da kapanambiliyor. Bu 4 cam içinde geçerli.

Aracın cam kumandası soketine 7 tane kablo geliyor ve soketi oldukça küçük. CAN-Bus sistem olduğundan galiba yönetim şekli biraz farklı.

Aldığım modülün kablo demetinde cam kumandasına bağlayacağım soket baya büyük ve 18 pinli. Benim aracımın soketinden tamamen bağımsız ve alakasız.

Dİğer iki küçük soketin yeri belli onlarda sorun yok birisi kilit birisi de ayno soketine giriyor. Onur beyin kabloları kesik bend e soketli biçimde.

Onur Bey sizin aracınız da cam düğmeleri nasıl ? 4 ü de elektirkli ve tek dokunma özelliğine sahip mi ?
Junior Detailer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 12, 2014, 09:56:55 »
Arkadaşlar teşekkür ederim.

Benim aracımda (advanced donanımda) 4 cam elektrikli ve tek dokunuşta kapanma özelliği var. Yani bir defa sert bastığınızda veya çektiğinzde siz müdehale etmeden cam açılıp ya da kapanambiliyor. Bu 4 cam içinde geçerli.

Aracın cam kumandası soketine 7 tane kablo geliyor ve soketi oldukça küçük. CAN-Bus sistem olduğundan galiba yönetim şekli biraz farklı.

Aldığım modülün kablo demetinde cam kumandasına bağlayacağım soket baya büyük ve 18 pinli. Benim aracımın soketinden tamamen bağımsız ve alakasız.

Dİğer iki küçük soketin yeri belli onlarda sorun yok birisi kilit birisi de ayno soketine giriyor. Onur beyin kabloları kesik bend e soketli biçimde.

Onur Bey sizin aracınız da cam düğmeleri nasıl ? 4 ü de elektirkli ve tek dokunma özelliğine sahip mi ?

hayır maalesef Ali bey sadece sürücü kapısı otomatik. diğerleri bastığınız yere kadar inip kalkıyor.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RoadChaser
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 14, 2014, 06:12:32 »
Onur bey ilginiz için teşekkür ederim.

2013 yani yeni kasa modül taktıran arkadaşlar montajı takip eden oldu mu ?

NAsıl bir parça kullanıldı nereye takıldı ? NAsıl bir kablo demeti vardı ? Bbu konuda ivedi bilgi lazım yarın servisleri gezeceğim.

Çinli satıcı ile irtibattayım. Bahsettiğine göre benim aracım 2012 modelmiş. 2013lerin modlü olmuyormuş. 2012lerde direk OBDden bağlanan alarmlı bir soket varmış..
Junior Detailer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 39 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 06, 2014, 09:48:14 »
Bence hiç orjinalliğini bozma arkadaşım...Gereğinden fazla cam motoruna voltaj veriyor o tür modüller diye duydum...Bu zamanla cam motorunun ömrünü kısaltıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 06, 2014, 14:49:54 »
merhabalar ali bey
öncelikle kolay gelsin.umarım bir çözüm bulursunuz.bende baya bir araştırmıştım 2011 yarisime alarmla beraber taktırtmak için. bencede sağlıklı olmaması açısından orjinalini bozmayın derim
kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi