Merhaba arkadaşlar,
Çindeki irtibatlarımdan sonra car-form solutions firmasından 2013 auris için cam kaldırma modülü sipariş ettim. GÖnderen kişi ile telefondan da görüştük herşeyi anlattım aracın detaylı bilgi ve fotolarını gönderdim. İçimi rahatlatıp sizin aracınıza özel göndericem dedi tamam dedim ve 38ddolarlık bir ödeme yaptım (ödeme işi karışık aslında 32 dolardı ama birakç sıkıntı yüzünden 38 dolar oldu)
Ürün sabah elime ulaştı. Öğleden sonra kapıyı söktük ve bir sürprizle karşılatık. Modül 3 sokete köprü ile bağlanıyor.
1-cam düğmeleri
2-ayna soketi
3-kilit soketi
Araçtan gelen kablo demeti ara ara ayrılarak iligli birimlerin soketlerine gidiyor. Buraya kadar sıkıntı yok. Modülde aynı şekilde 3 sokete köprü oluyor. Yani kesbiç yapmadan soketi söküp modülün soketini takıyorusnuz diğer tarafı modülün soketine bağlıyorsunuz.
CAm kaldırma butonlarının soketi bendeki baya küçük bişi.7 kablo var.
Modülün soketi ise baya büyük ve 18 dolu dolu pini var.
Aldığım boxun her yerinde 2013 auris yazıyor ve bu kişi bana TR de bir çok araç satıcısına biz gönderdik dedi.
Mail attım ama pazartesi öğlene anca dönüş yapacak bu vakte kadar bende soket sorununu sizlere danışmak isteidm.
CAm kaldırma modülü taktıran oldu mu ? Takılırken dikkat ettimi ?
Benim aracım advanced olduğundan 4 cam elektrikli ve tek tık kaldır özelllikli. Belki diğer modellerde soket değişiyor olabilir. Bunu öğrenmek istiyorum.

Benim aracın kapı ve soketleri