0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ankarada yer çok
Ee bulusun yigido o zaman
iyi diyon hoş diyon da sercan abi eski ankara tayfasından kim kaldı oğuzhan abi yozgatta türkay abi izmirde ben kırıkkale selo coco abi var
Burda istemedigin kadar ortam var
Seloyla coco zaten hep buluşuk durumdalar
Avrupa Yakası Olarak Benim Gittiğim 3-4 Yer Var Belki Sizde Biliyorsunuzdur Merter McYeşilköy McMeydan Merter Avm Üst Otopark Yada Kapalı OtoparkMerter Migros Florya Sosyal Tesisler
Florya güzel yer, biraz uzak belki ama çook eskiden bir buluşmamsı birşey olmuştu orda
valla biliyorum ama bize gelmez bole.yerler hem 50 araç sigdiramayizda.Avm zaten olmaz aksam 8 de buluşacagiz erkendeb kapanir avmler.Abi bunu bende dusunuyorum, evet biraz uzak.ama oralar bu kadar araci kaldirir. Mantii seçeneklere koyayim.
Merterdeki Meydan Avm Üst Otoparkı 24 Saat Açık 300 Araç Kapasiteli Düşünün Derim..
50 araç çokmuş sercan, fakat araç parkının 4 şeritli 1 km lik cadde üzerinde sıkıntı çıkarmayacağı ve sana daha yakın olduğunu düşünerek kağıthane barbisos cafe tarzı yer var... hemen karşısında lunapark var orada da eğlenirsiniz (gerçekden var cafede muhabbet sonrası atraksiyon için yanında go kart pisti vardı, vardı diyorum son durumunu bilmiyorum,o da kesmez ve sınırları zorlamam gerekiyor derseniz cafenin karşı tarafı belediyenin ışıklandırılmış mesire alanıdır havanın yağmurlu olup olmaması hiç bir şeyi değiştirmez tüm yerlerde(mesire alanı dahil) yanları açık devasal çadır bırandalar var(ıslanmazsınız)
İzmit e gelin her yer boş 24 saat
İstanbulpark ??
Aahaha abi sen gel daha az masrafli olur.Avrupa yakasi diyoruz da sen nerden bilcen tabii peheey kopruyle avrupadan asyaya hic gecmedin nereden bilcen garipcik.
Sanki yürüyerek gideceksiniz yaa.. Ne farkeder olum işte konvoy yapar gidersiniz .