0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha Önce Bu Dedikleriniz Dışında Farklı Bi Ses Sistemi Dinlediyseniz Tabiki Az Gelicek Ayrıca Bunu Yapınca Belli Bir Süre Sonra Sıkılıcaksınız Size Tavsiyem Biraz Daha Pahalı 2 Takım İnfinitiy Mit 16 Cm 240 240 : 480 İnfinitiy 4 Kanal Anfi 400 TL200 250 Tl Arasıda Bi Bass 30 Cm İşinizi Uzun Bir Zaman Görür Bu Fiyatlarda Media Market De Şuan Var
Merhaba,Bende aracıma ses sistemi hakkında bazı güncellemeler yapmak istiyorum. Şuan aracımda Necvox DVA 9802 HD model multimedya cihazı mevcut.Gereksinimim şu; sesi bangır bangır açarak bas ile hem kendi hemde etrafımda ki araçların camlarını titretme derdinde değilim. Sadece Bas ve Tizleri daha net almak ve sesi hafif üst seviyelere aldığımda kolon cızırtılarını duymak istemiyorum. Bir önceki aracım ford fiesta hb'de bu olayı bas veya amfi olmadan dahi çok net alabiliyorken bu şekilde bir araçta bu rahatsızlıklarım olması oldukça canımı sıkıyor.Bütçe olarak düşündüğüm rakam maksimum 400 TL. Profesyonel düşünen ses sistemleri için düşük olabilir ama gereksinimlerime göre makul olduğuna inanıyorum.İlan sitelerinde set'ler mevcut. Konudan anlayan arkadaşlar varsa rica etsem bana yardımcı olurlar mı? Kolonlar amfiler vs.NOT: Esasen bagaja koyulan o BAS kutusunu istemiyorum. Bu setler için farklı bir alternatif yapılabilir mi?Set 1:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-pioneer-marka-komple-set-ozer-car-audio-dan-sok-kampanya-385tl-149717820/detay/Set 2:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-jbl-hi-fi-piranha-komple-ses-sistemi-kablo-takimi-hediye-152101202/detaySet 3:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-komple-set-ismail-berke-den-pioneer-roadstar-103496638/detayEğer sizlerinde önerileri varsa şuradan şunu yaptır vs. gibi çok yardımcı olursunuz.Teşekkürler,
merhaba kardeşim tıpkı bende senin gibi düşük bütçeli ama kaliteli bir ses sistemi kurmak istiyorum. baslangıç olarak orta düzeyde sorun çıkarmıcak bi anfi aldım hertz marka.anfimin yanına 2 adet jbl ya da yine hertz marka mid bas takımı alacağım şuan arayış içindeyim hem fiyat hemde kaliteyle güvence veren garantili bir yer olarak mediamarketi görüyorum.istersen bi git gör derim hem marka var hemde istediğin bütçeye uygun bir set çıkarıyorlar ortaya hatta bazıları otoparkında montaj bile yapıyor.şuan 429 tl lik hazır kaliteli setler var.ben hertz anfinin yanına 16 cm lik jbl mid bas 2 adet,birde 1000 lik jbl bas kabin düşünüyorum.hani dersen ki kabinsiz olsun ona görede fiyat ve takım yapılıyor.attığın linklere bende baktım vaktiyle başlangıçta iyi birer seçim gibi gözüküyorlar fkat bana sorucak olursan herşeyi kendin belirle kabinsiz 2 yada 4 mid baslı harika ses sistemleri var.eğer İstanbul Ümraniye tarflarındaysan tavsiyem kaminariparkta yaptır montajını adamlar hakkaten bu işin hakkını veriyorlar ve en önemlisi 2-3 yıl garantili
Cevap için teşekkürler. Media Markt güzel bir alternatif ama orada ki satış görevlilerinin bana ne kadar yardımcı olabileceklerinden emin değilim. Hani ürünleri bilsem, hangi cihaz ile hangi kalite değerine ulaşırım anlasam daha emin bir şekilde gideceğim ama işte yine de risk. Ümraniye Atakent'e yakınım. Siz cihazları Media Markt'tan alıp orada mı montaj yaptırdınız? Şuana ses sistemi için kadar yaptığınız masrafları kurulum dahil ürün isimleri ile listelemeniz mümkün mü?
13 CM JBL MİD 30 CM CERWİN VEGA BAS4 KANAL CLİFFORD ANFİSES SİSTEMİ fiyat olarak 75o tl bu kaminarinin yaptığı bir uygulamnın açılımı(örnek bir araç sistemi)bende senin gibiydim sağolsun buradaki işi bilenler ve dışardan ustamla görüşüp bir karara vardım.hani bende senin gibi araçta sesi açınca boğulmak istemiyorum.o yüzden mediamarketten bir adet 4 kanal hertz marka anfi aldım:159 tlhem makul hem 2 yıl garantili hemde sorun çıkarmayıp iş görür bir marka.vatana golda bimekse electro worlda ve senin linkini attığın yerlere de bizzat baktım.hani forwell 4 kanal anfi nedir nasıldır bilmem fakat 24 ay garantimi dersin 2 yıl mı?mid baslarım kaldı benim ön kapılar için 16 cm beslemeli jbl yada hertz marka mid bas alıcam.fiyatı:229 ile 149 arası.ve yine 2 yıl garantili temiz sıfır kutusunda üstelik memnun kalmazsan iadede edebiliyorsun mediamarkette.sen kabin istemiyorsun ben jbl marka 1000lik bas kabin aldım ilk olarak mediamarketten internet üzerinden sipariş verdim geldi sıfır kutusunda ben kapıda teslim alırken açtım 2 yıl garantili.fiyatı:kargo ücreti dahil:204 tlgeriye montaj kalıyor onuda güvendiğin bir yere yaptır derim ben kaminariye yaptırdım 180 tl+2 yıl garanti ve eşsiz bir kablolama en ufak cızırtı yok.toparlıcak olursak:anfi:159bas kabin:204hertz mid bas:149montaj:180toplam:692 tl ye makul temiz sorunsuz bir sistem hemde piyasanın ortalaması alınınca gayet iyi.tavsiyem markaları öğren araştır hiç çekinmeden bilgi iste ve mediamarkete mutlaka uğra ordaki stand sorumlusundan mutlaka yrdım alırsın.