Merhaba arkadaşlar;
Forumda başka konularda da değinmiştim daha önce. Benim aracı aldığımda üzerinde navitech marka double-din mevcuttu. Servis çıkışında taktırılmış ilk sahibi tarafından. Ancak radyosu cızırtıdan dinlenmiyor ve menüsü de inanılmaz kalitesiz pek işe yaramıyor sadece dış görüntüsü güzel. Radyo için güçlendirici falan taktırdım ama daha kötü oldu

Birde güçlendiriciyi takmak için teybi sökerken yan tarafları çizdiler ki epeyi bir kavga ettim adamla.
Bende Ankara'da Toyota servisine gittim ve sahibinin bana verdiği orijinal teybi tekrar takabilir misiniz dedim. Yarın için randevu verdiler. Şimdi benim merak ettiğim bu ekranlı radyo takılırken orjinal kablolar veya aracın kendi USB kabloları falan bozulmuş mudur? Ben yarın gittiğimde bizde bu kablo yok siparişle getiricez bir hafta sonra gelin falan derler mi? Çünkü işten çıkmak zor oluyor, eğer kablo falan lazım olacağını bilsem dışarıdan alıp giderim diye düşündüm.
Bu radyo olayı beni çileden çıkarttı gerçekten, eğer daha mantıklı bir şey önerirseniz cidden çok yardımcı olursunuz.
İyi günler.