Gönderen Konu: '11 Auris Teyp Sorunu  (Okunma sayısı 2093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '11
  • 12 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
'11 Auris Teyp Sorunu
« : Ocak 08, 2014, 12:22:43 »
Merhaba arkadaşlar;

Forumda başka konularda da değinmiştim daha önce. Benim aracı aldığımda üzerinde navitech marka double-din mevcuttu. Servis çıkışında taktırılmış ilk sahibi tarafından. Ancak radyosu cızırtıdan dinlenmiyor ve menüsü de inanılmaz kalitesiz pek işe yaramıyor sadece dış görüntüsü güzel. Radyo için güçlendirici falan taktırdım ama daha kötü oldu :( Birde güçlendiriciyi takmak için teybi sökerken yan tarafları çizdiler ki epeyi bir kavga ettim adamla.

Bende Ankara'da Toyota servisine gittim ve sahibinin bana verdiği orijinal teybi tekrar takabilir misiniz dedim. Yarın için randevu verdiler. Şimdi benim merak ettiğim bu ekranlı radyo takılırken orjinal kablolar veya aracın kendi USB kabloları falan bozulmuş mudur? Ben yarın gittiğimde bizde bu kablo yok siparişle getiricez bir hafta sonra gelin falan derler mi? Çünkü işten çıkmak zor oluyor, eğer kablo falan lazım olacağını bilsem dışarıdan alıp giderim diye düşündüm.

Bu radyo olayı beni çileden çıkarttı gerçekten, eğer daha mantıklı bir şey önerirseniz cidden çok yardımcı olursunuz.

İyi günler.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Toyota Club Türkiye

'11 Auris Teyp Sorunu
« : Ocak 08, 2014, 12:22:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: '11 Auris Teyp Sorunu
« Yanıtla #1 : Ocak 08, 2014, 12:40:01 »
Merhaba arkadaşlar;

Forumda başka konularda da değinmiştim daha önce. Benim aracı aldığımda üzerinde navitech marka double-din mevcuttu. Servis çıkışında taktırılmış ilk sahibi tarafından. Ancak radyosu cızırtıdan dinlenmiyor ve menüsü de inanılmaz kalitesiz pek işe yaramıyor sadece dış görüntüsü güzel. Radyo için güçlendirici falan taktırdım ama daha kötü oldu :( Birde güçlendiriciyi takmak için teybi sökerken yan tarafları çizdiler ki epeyi bir kavga ettim adamla.

Bende Ankara'da Toyota servisine gittim ve sahibinin bana verdiği orijinal teybi tekrar takabilir misiniz dedim. Yarın için randevu verdiler. Şimdi benim merak ettiğim bu ekranlı radyo takılırken orjinal kablolar veya aracın kendi USB kabloları falan bozulmuş mudur? Ben yarın gittiğimde bizde bu kablo yok siparişle getiricez bir hafta sonra gelin falan derler mi? Çünkü işten çıkmak zor oluyor, eğer kablo falan lazım olacağını bilsem dışarıdan alıp giderim diye düşündüm.

Bu radyo olayı beni çileden çıkarttı gerçekten, eğer daha mantıklı bir şey önerirseniz cidden çok yardımcı olursunuz.

İyi günler.

Ojinalini tekrar takarken sorun olacağını zannetmiyorum.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2014, 11:12:23 »
Ojinalini tekrar takarken sorun olacağını zannetmiyorum.

Teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi bir sorun oluşmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2014, 13:33:39 »
bencede sorun olmaz kablolarına ne yapabilirler ki hepsi yerinde duruyordur diye düşünüyorum
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 09, 2014, 22:40:00 »
Bugün değiştirdim teybi, orjinal üzerinden çıkan hiç kullanılmamış teybi taktılar bağlantılarda bir sorun olmadı. Takan arkadaş herkesin aynı şeyden şikayetçi olduğunu söyledi. Radyoda cızırtı problemi oluyormuş bu double din dedikleri ekranlı teyplerde. Yalnız şunu farkettim orjinal teypte de ara ara cızırtı oluyor. Benim aracın anten tesisatında mı bir sorun var ya da anteni mi değiştirmeliyim bilemedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 09, 2014, 22:46:39 »
Bugün değiştirdim teybi, orjinal üzerinden çıkan hiç kullanılmamış teybi taktılar bağlantılarda bir sorun olmadı. Takan arkadaş herkesin aynı şeyden şikayetçi olduğunu söyledi. Radyoda cızırtı problemi oluyormuş bu double din dedikleri ekranlı teyplerde. Yalnız şunu farkettim orjinal teypte de ara ara cızırtı oluyor. Benim aracın anten tesisatında mı bir sorun var ya da anteni mi değiştirmeliyim bilemedim.

Teybin arkasına giren anten bağlantısında problem olabilir, ya da antenden teybe giden kabloda kırıklık.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.