0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Siz siz olun sakın arabada nakit taşımayın. Sinyal kesici jammer la araçlar kilitlenmiyormuş haber öyle diyo.http://gundem.milliyet.com.tr/dikkat-sizin-de-basiniza-gelebilir/gundem/detay/1818925/default.htm
Bilgilendirme için teşekkürler . Bizzat başıma geldi . Adana gazipaşa mado önünde park ettim kumandadan kilitlemeye çalıştım kilitlenmedi baktım kumanda çalışıyor arabanın alıcısında sorun var diye düşündüm ve aracı anahtarla kitledim gittim . Dönüşte aynı şekilde anahtarla denedim açılmadı fakat eve vardım bir den bire çalıştı ve aklıma jammer geldi . Bu arada ben arabayı her kilitlediğim de mutlaka kapı kolunu çekerek kontrol ederim ve bazı arkadaşlarım benimle dalga geçer hangi devirde yaşıyoruz diye bu haber onlara kapak olacak .
Aynı şeyden bendede var, Kilittirofobi diyorum hatta ismine, o kumandayla 4-5 defa kitlemeden ve kapıları 2 defa kontrol etmeden maalesef eve giremiyorum:)
Akıllı giriş ve çalıştırma sistemine sahip araçları da bozar bunlar.
Durum bendebde mevcut yaninda kilitlendigini goruyorum ama giderken 2 kez daha kilitliyorum GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Arkadaşlar içimi rahatlattınız bu huyun sadece bende olduğunu sanıyordum .
Ben bu işe çok dikkat ediyorum mutlaka kapıyı kontrol ederim özellikle birkaç yerde dikkatimi çekti bu durum birincisi maaş alığım bankanın önünde kapılar kitlenmiyor manuel kitliyorum bir ikincisi ise alış veriş için gittiğim bir market var üst kat köşesinde bir yer var oraya çekince kumandam pasif hale geliyor ilk başta kumanda sorunlu zannettim sonradan baktım ki ne zaman buralara gitsem çalışmıyor anladım ki buralarda sorun var .Ben de ihmal vermemek adına ae101 den alışkanlık kapıları kontrol ediyorum