0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
V kayışını kontrol ettirdin mi?
V kayışının ortalama 4 yıl/80000 km de değişmesi gerektiğini söyleyebilirim. Genellikle bu sürelerden sonra özelliğini kaybediyor.
Abi süre olarak dolmuş ama km 34 binde . V kayışını kaça değişirler peki Ertan abi fiyatını biliyormusun ?
Ben değiştireli baya oldu, ama bu aralar işçilikte ve yedek parçada indirim vardı bitmediyse çok pahalı olacağını sanmıyorum. Birde genel kontrol ediyorlar ücretsiz.
Sorun servise zaman ayırıp gidememem abi . Viteslere V kayışı nın nasıl bi alakası var bide
Motor devri azalıp arttığında ses oluyor olabilir. Bakılıp incelenmeden kesin sorun budur demek doğru olmaz.
1. Viteste kalkarken . Tak tak diye ses ve silkeleme gibi bişey oluyor . Bi sorun var ama ne bi bulsam onu bulamıyorum . Ustada olur öyle diyor yolluyor. 2. Usta oldu bu oda aynı şeyi söyledi . Biride binip sürmedi arabayı.
Benimde 1. viteste bu şekilde bir durum var ama daha baktırmaya fırsatım olmadı.
V kayisi pahali degil temmuz uretimli continental aldim 2 hafta once 30 liraydi. O yaylari gresle falan yagla guzelce biraz oynastiktan sonra birseyleri kalacagini sanmiyorum.
V kayış gerginliği kontrol edilmeli.
plastik emme manifoldu olan arabalarda motordan o tip sesler geliyor ustalar vida atarak düzeltiyor, bunu en iyisi bir toyota uzmanına götürüp göstermen. her halükarda düzeltirler merak etme.