0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar herkese merhaba bi arkadaş citroen xsara 1.6 sx almayı düşünüyor 2000 ve 2001 model netten araştırdık 11000 ve 14000 tl fiyat aralığında kendisi 2000 model olmasını tercih ediyor ve 12000 tl bütçem var diyor ben Toyota önerdim fakat 2000 modeller biraz daha yüksek fiyat konusunda kredi kullanmak ve borçlanmak istemiyor yani diyeceğim bu araçlarda kronik sorun yedek parça v.b. konularda bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
Arkadaşa söyleyin gitsin toyota alsın gerekirse daha düşük model alsın.. Citroen bi ufak ufak çok arıza yapan bi araçtır.. netten araştırın
Atilla amca bi sitede araç hakkında baya bilgi mevcut incelenmiş motor gücü ve donanım olarak güzel araç yol tutuşu falanda iyiymiş şikayetler genelde lpg uyumsuzluğu Kayseri'de bitane var ilanlarda ona bakacak bakalım
bende 1983 citroen VİSA SUPER E vardı 6-7 sene kullandım efsanemi alınca kardeşime verdim. çok keyifli bir arabaydı. bir akrabamda xsara vardı efsaneyle peşinden zor gidiyordum. citroen xsara sevdiğim bir arabadır.
Saygı duyarım Atilla amca ama citroen e karşı bi tavrım var... Eşime dostuma tavsiye etmiyorum
Keremciğim senin tavrınada ben saygı duyarım ama bugün kullandığımız birçok sistemi citroen icadetmiştir. otomobillerdeki ilk dizel motor, önden çekiş, hidrolik inip kalkan süspansiyon citroenin hayata geçirdiği ilklerdendir. benim 83 visa da vakum ışıkları vardı yeşil sarı kırmızı, gaza basmayı ışık rengine göre ayarlıyarak yakıt tasarrufu yapıyordum. yani citroen otomotivin öncülerindendir.
Atilla amca bahsettiğin hidrolik inip kalkan süspansüyon olayına hastayım resmen. Ağzım açık kalmıştı eski bi citroende gördüğümde. Ama artık ürettikleri araçlarda o kadar çok sensör beyin teknik detay kondu ki anlatılmaz. Şu an piyasada çok üst model araçlarda olan bazı özellikler citroende standart halde desem yanlış olmaz. Çok güzel bişey..Ama ülkemiz sanayi esnafı ve servisleri bu teknolojiye bu hıza yetişemiyorlar kanatindeyim.. Birde sanki nesilden nesile araçları nazikleşmeye başladı gibi. Eski araçları daha sorunsuz daha gaddardı sanki.. (Gerçi tüm markalar bu yönde ilerliyor o da ayrı bi sorun ya)Mesela C5 te ve C4 te otm vites arızası, C4 teki elektriksel problemler benim bildiklerim...
yeni nesil full elektronik bütün cihazlarda elektronik arızalar çok can sıkıcı , japonlar bu hususta daha güvenilir ekipmanlar üretiyor . Xsarada bizim efsaneler gibi, fazla komplike değil .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-boylesini-bulamazsin-gumruk-girisli-xantia-fiyat-dustu-149762888/detaytavsiye
Kerem Bey bu araba şuan Elmalı'da benim memlekette satılıyor.Tesadüfen gördüm şimdi. Alacak olan varsa arkadaşlarıma haber ederim bakarlar arabaya.Fiyatla ilgili yorum da alırız.
Mehmet bey ilginize teşekkür ederim şu an avensis kullanıyorum her ne kadar satılık olsada gayet memnunum araçtan sonra bilare kısmet işi...Yukarıda citroen teknoloji hakkında konuştuk üstüne bu aracı görünce burda paylaşma gereği duydum ilginize teşekkür ederim..