0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Klibin orjinalinide koyalım da motivasyonun artsın Miley Cyrus - Wrecking Ball
Bende inş üni li olucam bu yıl ÇEkiceğimiz var desenize
Finallere kendini simdiden hazirla cunku vizede dahil on bilgiyi vereyim ben sana GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
neyse ki final haftam sadece 2 saat sürdü. başlığı üniversiteli lisans öğrencilerinin dramı şeklinde değiştirelim.
Bu finaller beni de bitirecek az kaldı Arabaya el atamıyorum sırf bu finaller yüzünden.
Kac tane oldun kac tane kaldi GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cumartesi yolculuk var pazartesi sınav 8 sınav 12 gün sürecek.
Nasil oluyor yahu 2 saat :S
Biz bu hafta 4 tanesini olduk yarinda 1 tane var. Sali ve carsamba 2 ser tane var. Ondan sonra okul modu bitiyor is moduna giriyorum GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
tek sınav olunca böyle oluyor malesef. ne kadar 3-4 derse bedel olsa da tek günde temiz. lisans öğrencisi olsam tam 1 ay tatilim vardı şu an.
Final modundan çıkalım o yeter daha kötüsü Büt modu var ama yapacak bir şey yok inşallah kalmayız
ben sizi motive edicek şeyler söyliyim o zaman kimya mühendisliği okuyorum ve rusça bu ikisini söylesem hepiniz okulu kısaltır üstten dersleri alıp bitirirsiniz bide Türk olduğum için biraz daha dürtüyor hocalar
Kolay gelsin abi. Valla abi cidden seni fena zorluyorlardı. O hocalara buraya gelmesin
ya geçen sene bi hocam vardı kadın bana dedi direk anfide dersin ortasında sen bu sene geçemeyeceksin dedi kadın piskopat babası sovyetlerin en iyi fizikçisiymiş kadında bizim derse giriyor lanet ediyosun ya ama allahtan birincisini verdim ilk dönem ikkinci dönemde diğerini verirsem tamamdır iş