0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tabiiki görüşebiliriz, benim ev yaman otel yanındaki noktaya çok yakın. gelmeden önce haber vermen yeterli.
Maalesef arabam gli idi fakat bir yıl önce 14000'de almıştım 500 lira bir yıl için önemli değil diye düşündüm araba kiralasam vermezler , ya bide Koray çok acımacısızsın internette 10'a yakın benim arabanın emsali var 27 den başlıyor en ucuzu senin bahsettiğin fiyata bir tane var oda selde kalmış bir araç göstergeliri düzenli çalışmıyor falan bi hata olabilir mi? kolay gelsinn...
Koray hocam umarım sorularımla bunaltmadım bana 15000 lira falan gerekli takasa girsem nasıl hesaplıycam sanırım o zaman işler değişiyor örneğin esgi GLİ ayarında bir arabam için ne kadar fark istemeliyim yada farklı bir araç için ikisinin ikinci el değirinin farkını mı istiycez direk olarak.. kolay gelsin ))ben genede ikisinin arası 25000 yada 26000'dan bi başliyim bakalım yaris için eğer gerek kalırsa ki umarım kalmaz
Selam arkadaşlar malum bayram arifesi araba satış ve alışları çoğalmaya başladı bende meslek olarak 2.el eksperliği yaptığım için siz kardeşlerime yardımcı olmak isterim; aracının model marka ve özelliklerini belirten arkadaşlara aracının ne kadara alınıp satılacağı konusunda ayardımcı olabilirm...
2007 auris-multimode-siyah-boya korumalı-cam filmli-park sensörlü-çiziksiz-sigara içilmemiş