0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muratım gel al benim efsaneyi ver üstüne 5000 napalım senin hatrın içn bizde pert arabaya binmeye razı oluruz
koray bey,benim araçta C4 1.6 benzinli sx pk, 2005 model, 71.000 km'de sadece arka tampon serviste değişti.servis bakımlı, boya- kaza yok.
kardeşlerim bu arada ankarada araba alacak, ankara dışından araba almaya gelecek olanınız olursa kesinlikle çekinmeden gelebilir ne var ne yok bakarız hayırlısıysa alırız
gel senin adına satarımda konsinye araç satış hizmetimiz var abicim...
2006 hb corolla 1,6 lpgli 56000 km de. boyasız. manuel....
2007 corolla d4d comfort boyasız. 91000km bakım yapıldı. 4lastık continental yeni, orj park sensörlü.
Oooo Lüleburgaz'dan katılım görmek ne müthiş birşeymiş . Ünal Abi, Lüleburgaz'da 16 sene kaldım. Karayolları Lojmanlarında. Sen nerde oturuyosun ya. Kız kardeşimi de Lüleburgaz'dan evlendirdik. Geliyorum ara sıra eğer istersen görüşebiliriz .
kaç model klima varmı ? araç ne
94 corona klima, ABS, 4 cam elektrikli, elektrikli aynalar...aslında mesajımın altında model yazılıydı, yanda resim de vardı
Merhaba Koray Bey aracımı nisan ayında aldım 2010 yaris terra sporty, start stop, yeni motor, manuel. 3 yıl garanti devam ediyor 3000 km'de çizik yok desek yeri sadece tırnak kadar sol alta eğilince görülebiliniyor, serviste boya, döşeme ve motor koruma yapıldı ne kadara gider biraz daha hızlı satmak istesem ne kadar daha düşüyim bir kaç aya ev alma ihtimalim var şartları değerlendiriyorum umarım satmak zorunda kalmam ). Şİmdiden teşekkür ederim kolay gelsin...bu arada liste fiyatı 29750
bide Koray Bey nisan ayında 1.6 klimalı 97 model 130000 de, yeşil, manuel, servis bakımlı corollamı takasta 13500'e gitti sizce iyi mi? aracın ön camı kırık, ön tampon değişmiş ve bir çok lokal boya vardı, arka farlarda çatlak elden geçmişti