iyi akşamlar...
Bu sabah işyerine gittiğimde arka sol lastiğin patladığını farkettim. Akşam stepneyi takmak için aracı kaldırdım, bijonları söktüm ancak ne yaptıysam lastiği yerinden çıkaramadım

Saat geç olduğu için lastikçi de bulamadım. Dükkanı kapatmış bi lastikçiyi yoldan çevirip sordum, "oksitlenme olduğu için çıkaramamışsınızdır" dedi. Yarın sabah uğrarsanız hem yama yaparız, hem tüm lastikleri söküp bijonları temizleriz dedi.
Forumda eski konuları okudum, başka forumlarda aksi söylense de bizim forumda fitil yamanın değil kesinlikle mantar yamanın yapılması gerektiği belirtilmiş. Forumdaşlarıma güvenerek mantar mı fitil mi diye sormuyorum.

Diğer sorularım aşağıda, bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim...
1-Lastiğin resmini paylaştım, vida tabanla yanak arasında bir yerde, sizce buraya yama sağlıklı olur mu ?
2-Lastikleri 1,5 yıl önce aldım.. Yaklaşık 10-15bin km yol yaptılar..şu an yeni bir lastik almak mantıksız mı?
3-Mantar yamaya 20 TL dediler, fiyatı uygun mu? Forumda baktığımda geçen sene 6-7 TL'ye yaptırmış herkes..
4-Allah korusun bu olay uzun yolda başıma gelse lastiği değiştiremeyecektim..Oksitlenmeyi engelleyici veya çözücü bir ürün var mıdır?