0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cantekin eline sağlık . Değişim konusunda ne bekliyordun arabanın mersoya dönüşecek hali yok . Şaka bir yana değişim istiyorsan AG nin SRP diye bir ürünü var onu kullan değişimi görürsün belco dan fazla bir şey bekleme . Birde uygulama önceleri kil uygularsan yaptığın uygulama daha uzun ömürlü olur .
Kil ile beraber Uyguladim faydasını gördüm mahmut abi.Sonra ben yaptım diye midir bilmem aşırı parlak geldi araba bana > Ağustos ta uyguladım hala etkisi sürüyor bu arada.
Mustafa sen yavaş yavaş kolları sıva zamanı gelmiş .
Belco marka ürünü kendim uygladım ama pek bi farklılık göremedim açıkcası
Eline sağlık
maşallah eline sağlık, bende bugün hızlı cila attım bendede fark olmadı
ellerine sağlık kardeşim gayet hoş olmuş
Arabanın boyasında kir yoksa çok aşırı bir fark oluşmaz şöyle 3-5 sen cila görmemiş bir arabayı cila yapsaydın farkı görürdün .Ben mesela yazı bekliyorum aracı yeni aldım sahibi yıkatmaktan başka bir şey yapmamış boyada kir olduğu bariz belli yıkayıp silerken şeker çuvalı kullanıyorum ama tabi cila gibi olmuyor ama baya temizledim sayılır yazın havalar biraz ısınsın şöyle detaylı bir temizlik ve cila uygulaması yapacağım birde birkaç rötuşluk yer var onları yapacam
Güzel olmuş Cantekin. Hiç olmazsa elin alıştı artık ileride daha fazla atraksiyona girersin.
dediğim gibi sonax nano cila