0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilgisayar bilgim iyidir.O yüzden en iyi programlarla Audio Track yani ses cd oluşturdum.Hepsinde o şekilde yapmıyor ama çoğunda bazı parçalar sorunsuz bazıları sorunlu.Yaptığım cd leri başka araçta deneyince oluyor.Sanırım benim aracın optik okuyucusunda sıkıntı var.Göstermem gerekecek.Xcarlink cihazı sanırım çakmaklığa takılanlardan bahsediyorsunuz.Onlar güzel ama cd gibi kaliteli sesler vermiyor.İlginiz için yinede teşekkür ederim.
Aracınızda doldurduğunuz cd leri çalmıyorsa , ya optik okuyucu da sorun vardır yada dordurma şeklinizde ....xcarlink tarzı bi cihaz tavsiye ederim mp3 tarzı parçaları çalabiliyorsunuz flash bellek uyumlu..orjinalciyim diyorsanız teybininizi tamir ettirebilir yada bozulduysa (ağır hasarlıysa ) çıkma avensis teybi var piyasada alabilirsiniz..imzamdaki araçtaki gibi multimedya lı bi sisteme dönüştürebilirsiniz.daha da aklınıza takılan bişey varsa yardımcı olmaya çalısırım..
http://www.hepsiburada.com/liste/dms-cd-lens-temizleyici-optik-okuyucu-temizleyici-26dms320dd/productDetails.aspx?productId=bs4551&categoryId=827işe yarar mı acaba?
ek bilgi olarak forumdan bir arkadaş avensis orjinal radyo cd çalarını satıyordu
windovs media player tek çözüm. wmp ile yazdırın çalışmadıgı araba görmedim.
xcarlink cakmakliga takilmiyor. İnternetten arastirabilirsiniz.
Bu tarz temizleme cdleri eğer ciddi anlamda sorun yoksa işe yarıyor. Fakat eğer kirlenme çok fazla ise özel aletler ile yapılan temizliğin denenmesi gerekiyor.