0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
active almakla en güzelini yapmışsınız. ben bir enayilik edip touch modelini aldım çünkü sonradan takılmaz dediler.bende jant takılabiliyor nasıl olsa diye active modelinden vazgeçtim. touch modelini alsaydınız 2000 tl fiyatlı alaşım jantları touch2 mm ekran ve geri park kamerasına değişecektiniz. Navigasyon isterseniz 1500 tl daha verecektiniz ki servislerde daha yok dediğim fiyat yaris oranından. (navigasyon olmadığını öğrendiğimde zaten navigasyonlu alabilmeniz için advence full alıp üzerine 2000tl vermeniz lazımdı dediler)Forumda ararsanız e160 için konsola birebir uyumlu Navigasyonlu sistemler Türkiye de satılmaya başlandı. Geri park kamerası ve videoplay desteği de var üstelik. ve 1600tl civarında fiyatı. Ama illa orjinal touch2 istiyorum derseniz servis takılmaz diyor. Elimizde yok diyor. Ben touch2 yi çıkartıp yerine oem navigasyonlu bir ekran alacağım.(sadece navigasyon modülüne 1500 tl vereceğime 1600 tlye yeni birey alırım daha iyi. ayrıca yurtdışında android 4,2, 1ghz dual cpu, 1gb ddr3, 3g, wifi, tv, video sistemlerde 450$ civarında yakında ülkemize de gelir) o zaman orjinal touch2 ekranını satışa çıkaracağım kaça giderse artık gitmezsede durur bir köşede. Servise sordum parça geri almıyoruz dediler. touch maduru olanlar touch2 ekranlarını çıkarıp satacaklardır muhtemelen.Touch modeli tamamen gereksiz bir saçmalıkmış tebrikler toyota.