Gönderen Konu: Touch me ve geri görüş kamerası sonradan takılabilir mi?  (Okunma sayısı 3908 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Corolla '13
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür etti
Merak ettiğim konu şu: Auris lerde active donanımdan itibaren olan touch multimedya sistemi nedendir bilinmez Corolla da active de yok onun yerine touch donanımda var ama touch da da jant kapak şeklinde vs. Bence gayet mantıksız. Acaba active donanım Corolla ya sonradan touch monte edilebilir mi? ALJ otomotiv de olmaz dediler ama pek derinlemesine sorgulamadan verdiler bu cevabı. Bilgisi olan ?
Corolla '13
active d4d m/m

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: Touch me ve geri görüş kamerası sonradan takılabilir mi?
« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2014, 11:43:55 »
olmasına olur da, ona vereceğiniz parayla, active donanım yerine advance donanım alırsınız...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Corolla '13
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2014, 12:40:58 »
Haklısınız ama ben aracı geçen ayın son günlerinde aldım ve ellerinde sadece active d4d kalmıştı. Maliyeti hakkında bilginiz var mı?
Corolla '13
active d4d m/m

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2014, 13:59:58 »
maalesef bir bilgim yok, ama serviste takılan birşey olduğu için, ve daha önceki modellere takılan navigasyonlu teyplerin vs fiyatından yola çıkarsak bi 2500 lirası vardır bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2014, 16:26:40 »
Olmaz diye bişey yok sadece adı touch olmaz baska bişey olur :)

Burda önemli olan teybin göğüsteki şekli...
mazda 3 veya alfa tarzı araçlardaki gibi bi müzik sistemi tamamen ön konsolu kapsıyor mu kapsamıyor mu?
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1050
  • 12 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 08, 2014, 10:41:57 »
active almakla en güzelini yapmışsınız. ben bir enayilik edip touch modelini aldım çünkü sonradan takılmaz dediler.bende jant takılabiliyor nasıl olsa diye active modelinden vazgeçtim. touch modelini alsaydınız 2000 tl fiyatlı alaşım jantları touch2 mm ekran ve geri park kamerasına değişecektiniz. Navigasyon isterseniz 1500 tl daha verecektiniz ki servislerde daha yok dediğim fiyat yaris oranından. (navigasyon olmadığını öğrendiğimde zaten navigasyonlu alabilmeniz için advence full alıp üzerine 2000tl vermeniz lazımdı dediler)

Forumda ararsanız e160 için konsola birebir uyumlu Navigasyonlu sistemler Türkiye de satılmaya başlandı. Geri park kamerası ve videoplay desteği de var üstelik. ve 1600tl civarında fiyatı.

Ama illa orjinal touch2 istiyorum derseniz servis takılmaz diyor. Elimizde yok diyor.

Ben touch2 yi çıkartıp yerine oem navigasyonlu bir ekran alacağım.(sadece navigasyon modülüne 1500 tl vereceğime 1600 tlye yeni birey alırım daha iyi. ayrıca yurtdışında android 4,2, 1ghz dual cpu, 1gb ddr3, 3g, wifi, tv, video  sistemlerde 450$ civarında yakında ülkemize de gelir) o zaman orjinal touch2 ekranını satışa çıkaracağım kaça giderse artık gitmezsede durur bir köşede. Servise sordum parça geri almıyoruz dediler. touch maduru olanlar touch2 ekranlarını çıkarıp satacaklardır muhtemelen.

Touch modeli tamamen gereksiz bir saçmalıkmış tebrikler toyota.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 08, 2014, 19:37:26 »
active almakla en güzelini yapmışsınız. ben bir enayilik edip touch modelini aldım çünkü sonradan takılmaz dediler.bende jant takılabiliyor nasıl olsa diye active modelinden vazgeçtim. touch modelini alsaydınız 2000 tl fiyatlı alaşım jantları touch2 mm ekran ve geri park kamerasına değişecektiniz. Navigasyon isterseniz 1500 tl daha verecektiniz ki servislerde daha yok dediğim fiyat yaris oranından. (navigasyon olmadığını öğrendiğimde zaten navigasyonlu alabilmeniz için advence full alıp üzerine 2000tl vermeniz lazımdı dediler)

Forumda ararsanız e160 için konsola birebir uyumlu Navigasyonlu sistemler Türkiye de satılmaya başlandı. Geri park kamerası ve videoplay desteği de var üstelik. ve 1600tl civarında fiyatı.

Ama illa orjinal touch2 istiyorum derseniz servis takılmaz diyor. Elimizde yok diyor.

Ben touch2 yi çıkartıp yerine oem navigasyonlu bir ekran alacağım.(sadece navigasyon modülüne 1500 tl vereceğime 1600 tlye yeni birey alırım daha iyi. ayrıca yurtdışında android 4,2, 1ghz dual cpu, 1gb ddr3, 3g, wifi, tv, video  sistemlerde 450$ civarında yakında ülkemize de gelir) o zaman orjinal touch2 ekranını satışa çıkaracağım kaça giderse artık gitmezsede durur bir köşede. Servise sordum parça geri almıyoruz dediler. touch maduru olanlar touch2 ekranlarını çıkarıp satacaklardır muhtemelen.

Touch modeli tamamen gereksiz bir saçmalıkmış tebrikler toyota.

bana kalırsa Touch modeli gereksiz değil, buradaki sıkıntı, satıcı bayi görevlilerinin elinde ne varsa ona iyi demesi...
adam gibi anlatsalar, bak kardeşim touch ekranda şunlar var bunlar var diye, bence böyle olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Corolla '13
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 10, 2014, 20:11:25 »
Mehmet Bey teşekkürler yorumunuz için ben de alternatifleri değerlendirmeye karar verdim.
Corolla '13
active d4d m/m