0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mantık güzel Bana güzel fikirler verdin abi Bende şuan bir gündüz farı modülü yapıyorum sislere, kısalara, uzunlara, sinyallere herşeye müdahale ediyorum. Kafamda oluşturduğum devrenin %80 inini yaptım. Bir pic işi kaldı. Onuda programlayıp şey yaptımmı tamamdır Senin yazdıklarından sonra follow me de eklemeye karar verdim. Kapı tetiklemesini nereden alabilirim abi. Bu arada eline sağlık Çok güzel iş olmuş
Hayırlı olsun.
İlke aşağıdaki konuyu dikkatlice oku mavi kablodan bahsetmişler sol kapının içinde o kapı kilitleme artı tetik.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=40407.20
Merhabalar kolay gelsin yaptığınız işten dolayı sizi tebrik ederim sakın yanlış anlamayın aslında bu sesi çıkarmak için sadece 45-50 tl ye alacağınız bir alarm cihazını takarak hem aracı açıp kaparken istediğiniz bu sesin çıkmasını hemde aracınıza bir güvenlik sistemi kurmuş olurdunuz. Zamanınızı alarm sistemi için harcamış olurdunuz anladığım kadarıyla eliniz yatkın bu işlere ben aynı araca 33 tl ye bimde satılan alarm cihazını alıp monte ettim araca extradan 7-8 özellik eklenmiş oldu. Bunlar 1. Alarm sistemi olması2. kumandadan bagaj açma 3. araçla giderken güvenlik amaçlı kapıların otomatik kilitlenmesi4. kapıları açtığınızda dörtlülerin yanması5. Sizin bu yaptığınız sesin olması6. Kapıları kilitlemeyi unuttuğunuzda sizi siren sesi ile uyarması7. Bizim araçlarda bu özellik var zaten ama olmayan araçlar için aracı kapılarını yanlışlıkla kumandadan açtığınızda ve siz bunun farkına varmadığınızda kapıları 30 saniye sonra otomatik kapatması gibi aslına bakarsanız güzel faydaları var.[/quoteAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ocak 05, 2014, 21:57:32Merhabalar kolay gelsin yaptığınız işten dolayı sizi tebrik ederim sakın yanlış anlamayın aslında bu sesi çıkarmak için sadece 45-50 tl ye alacağınız bir alarm cihazını takarak hem aracı açıp kaparken istediğiniz bu sesin çıkmasını hemde aracınıza bir güvenlik sistemi kurmuş olurdunuz. Zamanınızı alarm sistemi için harcamış olurdunuz anladığım kadarıyla eliniz yatkın bu işlere ben aynı araca 33 tl ye bimde satılan alarm cihazını alıp monte ettim araca extradan 7-8 özellik eklenmiş oldu. Bunlar 1. Alarm sistemi olması2. kumandadan bagaj açma 3. araçla giderken güvenlik amaçlı kapıların otomatik kilitlenmesi4. kapıları açtığınızda dörtlülerin yanması5. Sizin bu yaptığınız sesin olması6. Kapıları kilitlemeyi unuttuğunuzda sizi siren sesi ile uyarması7. Bizim araçlarda bu özellik var zaten ama olmayan araçlar için aracı kapılarını yanlışlıkla kumandadan açtığınızda ve siz bunun farkına varmadığınızda kapıları 30 saniye sonra otomatik kapatması gibi aslına bakarsanız güzel faydaları var.Evet haklisiniz ben orjinal kumandayi kullanarak yapmak istedim herseyden once.
Merhabalar kolay gelsin yaptığınız işten dolayı sizi tebrik ederim sakın yanlış anlamayın aslında bu sesi çıkarmak için sadece 45-50 tl ye alacağınız bir alarm cihazını takarak hem aracı açıp kaparken istediğiniz bu sesin çıkmasını hemde aracınıza bir güvenlik sistemi kurmuş olurdunuz. Zamanınızı alarm sistemi için harcamış olurdunuz anladığım kadarıyla eliniz yatkın bu işlere ben aynı araca 33 tl ye bimde satılan alarm cihazını alıp monte ettim araca extradan 7-8 özellik eklenmiş oldu. Bunlar 1. Alarm sistemi olması2. kumandadan bagaj açma 3. araçla giderken güvenlik amaçlı kapıların otomatik kilitlenmesi4. kapıları açtığınızda dörtlülerin yanması5. Sizin bu yaptığınız sesin olması6. Kapıları kilitlemeyi unuttuğunuzda sizi siren sesi ile uyarması7. Bizim araçlarda bu özellik var zaten ama olmayan araçlar için aracı kapılarını yanlışlıkla kumandadan açtığınızda ve siz bunun farkına varmadığınızda kapıları 30 saniye sonra otomatik kapatması gibi aslına bakarsanız güzel faydaları var.