0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teyp orjinal toyotanın teyp i ise uğraşma o şekilde sökemezsin aşağıdaki linkte olduğu gibi kalorifer kumanda düğmelerini ve ızgaraların bulunduğu panalei alıcan önce.http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=12
şişleri iyice ittirdiniz mi acaba ?
yasar abi teyp philips ben bu teybi sokmeyi kafaya koydum teyipciye gitmeden kendim halledecem.abi metal askidan u seklinde aparat yapcam bide yarin onla denicem aparatin ucunun duz mu olmasi lazim yoksa baska bi sekilmi vermek lazim ucuna.
Yok düz olmayacak eskiden dantel ördükleri kısa numaralı şişler vardı onun ucuna benzer resim yükleyemiyorum nette blaupunkt teyp sökme aparatı yazarsan çıkar uçları pek belli olmuyor ona bakarak yapabilirsin yapacağın aparatın ucunu biraz yontacan üçgen iye ile yapabilirsin aparatın ucu çok hafif L gibi olacak onuda şöyle yaparsın iye yardımı ile ucunu incelttikten sonra teybe takıpta çekerken eğilmeyecek şekilde ayarlarsın o bükeceğin uçlar teybin deliğine takıldıktan sonra birbirine bakacak yani metal kısmına dönük olacak aparatla teybi çekerken aparatları dışarı doğru esnet tırnaklar oturduysa belli olur yoksa aparat kolay şekilde geri çıkar kolay gelsin
Hayırlı olsun abi
hadi hayırlı olsun kardeşim. olsun üzülme bak tecrübe edinmiş oldun
herkesin başına gelebilir paşam bozma moralini bak bende takıldım cam kaldırma modülünün montajında bakalım çıkabilecek miyim
Sıkma canını olur böyle şeyler hayırlı olsun yeni teyp benimde öyle bi triyger kayışı mevzum vardı önceki aracımın ve bi arkadaşımın arabasının triyger setini değiştim ama şimdiki arabamın kayışını değişemedim üç yerde işaret vardı cesaret edemedim usta takarken baktım işi kaptım şimdi
Hayirli olsun ikiside guzel olmus direksiyonu begendim.
Gözü kara olmak lazım abi böyle şeylerde korkunca olmuyo işallah üstesinden gelirsiniz.Teşekkürler abi.Abi risk alıp atılmak lazım tabi hayati parçalarda uzmanın yapması daha iyi ama çakma ustalara emanet etmemek lazım.Bugun gittim usta torpidoyu sökmek lazım dedi aldım ben söktüm torpidoyu korkutuyolar yanlış bişeyler yapıp kapı eşikliğinin dişini kırıp elime verecekler diye
paşam neredeyse hiç anlamadığım halde sıfır arabama multimedya montajı yapmak için söktüğümde bende anlamıştım gözü karalığı :D:D