0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar aracım 104000 de corolla d4d 2009 model arkadaşla 2 araba bir iki gaza yüklendik arkadaşın 2000md 1.8 4motion golf ben önünegeçtim 5 6 devir arasında araç duman atmış normal midir düşük viteste 1 yada 2. viteslerde oldu normalmi bu durum aracı boşa aldım arkadaşa gaz verdittirdim duman vs vs göremedim ben viteste uzadığı için mi olabilir yardım ederseniz sevinirim...
Mehmet 104000 de dizel bir arabaının siyah duman atması normaldir . Duman siyahsa korkma ama mavi veya beyazsa servise bir göster . Çok aşırı bir siyah duman varsada enjektörlere baktırmanı tavsiye ederim .
Zaten arabayı kapatmadan 2 dk rolantide çalıştırıyorum bitti artık en fazla 4 bin devir de vites atarım Mesaj Birleştirildi: Ocak 03, 2014, 16:56:25Alışkanlık olmuş benzinlide devir kesiciye girene kadar basmaya bunda korktum artık
Arkadaş siyah attı diyor 5.000 devir i belki geçmişimdir düşük vitesteydim 1.yada 2. bidahada atmadı diyor 2 defa ne atmış çok fazla sıkıştırdım ama aracın çekişi baya artıyor yüksek devirde boş viteste 5 bin devire kadar bastım daha fazla belki duman vs yokMesaj Birleştirildi: Ocak 03, 2014, 16:39:14yok mahmut abi fazla yok 2 defa attı dahada atmadı inşallah bidaha atmaz sıkıştırmayacağım birdaha arabayı mmt es vites tövbe artık bu son