Gönderen Konu: 2004 Corolla HB için tavan çıtası ve kolçak arıyorum  (Okunma sayısı 1664 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • fıratılgan photography
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 137000
  • Model Yılı: '04
  • 10 kere teşekkür etti
iyi geceler arkadaşlar.

aracım için (2004 model toyota corolla 1.6 sol HB) 1 adet tavan çıtası arıyorum. servise sordum 105 TL dediler çıkmacıdan sordum 100 TL :) daha uyguna bulabileceğim bi yer var mı acaba?

ayrıca kolçağın üstü baya yıpranmış ve geçme yerlerinden oynuyor. sadece üst kısmını bulabilir miyim?
ben deliyim; çizilmiş sınırları redddetmişim...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Ynt: 2004 Corolla HB için tavan çıtası ve kolçak arıyorum
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2014, 00:17:04 »
Çıkmacıların dışında işiniz zor, tabi onlarda durumu bildikleri için yakın fiyatlar isterler muhtemelen. En iyisi tavan çıtasını orjinal almak diğerininde çıkmasını aramak olur. Çıkma alacağınız çıtanın ne kadar sağlam olacağı garanti değil.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: 2004 Corolla HB için tavan çıtası ve kolçak arıyorum
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2014, 20:49:21 »
iyi geceler arkadaşlar.

aracım için (2004 model toyota corolla 1.6 sol HB) 1 adet tavan çıtası arıyorum. servise sordum 105 TL dediler çıkmacıdan sordum 100 TL :) daha uyguna bulabileceğim bi yer var mı acaba?

ayrıca kolçağın üstü baya yıpranmış ve geçme yerlerinden oynuyor. sadece üst kısmını bulabilir miyim?
kolcagın altında tutan segmanları var.Benım oglan kırmıstı.onlar oynuyordu.segmanları ucuz.alabilirsiniz
2011 d4d Corolla