0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben en çok '' Vaaaaayy kardişim görmeyeli zengin olmuşsun, yakışıııır'' diyen elemana hasta oldum.... Acaip gerçekçi yaklaşım....
Numaraya bakmadım İlke benim hayatım şanssızlıkla geçiyor bilgisayar bozuldu arabaya çarptılar telefonda açık olduğu ve full çektiği halde kim aramış mesajı geliyor bi yıl dolmadan telefonda tozutacak vaziyet bilete amorti bile çıkmayacağına emindim ama işte son durak filmi gibi oldu bakalım sırada ne var
Abi sen bir senariste git. Hayatinin filmini ceksinler. Gercekten sanssizmisi be abiBu seferde film şirketleri iflas eder bankaya giderim atm bozulur postanede sistem çöker tam iştahla bi işe girişirim bakım var diye elektrik kesilir yeni şirkete başlayalı 6 ay oldu bura altın madeni altın fiyatları düştü arkadaşlar bi otomobil fabrikasında işe başla fiyatlar düşer sıfır araba alırız diyorlar benim şansızlığım doğduğum yıl başladı ben doğdum ihtilal oldu
3 çeyrekte 1 amorti. :-D bu arada video çok güzelmiş. Kuru kalanlar için, biz işyerinde banyosuna küvet almasını tavsiye ediyoruz. Kesin Çözüm.
Havagazı