0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
her yılbaşı olduğu gibi çapraz seri aldım.. 10 adet bilet..son haneleri 0'dan 9'a kadar.. ve her yılbaşı olduğu gibi 2 amorti
3 ÜN 1 İ çıktı .
Kendim 3 bilet almıştım, her zamanki gibi temiz. Birde iş yerinde 10 kişi 5 tam bilet aldık, 1 tanesine 500 lira çıkmış.
Keşke Hayırlı olsun abi Hayırlı olsun Bekir
O da başka abi
İzin dönüşü arkadaş çeyrek bilet istedi bi tanede ben kendime aldım amorti bile yok onunkini bilmiyorum
eyvallah ilke ,3 yıldır babama aldırıyordum amorti bile vurmuyordu
bilet alsaydim kesin cikardi
İlke gerçekten 3 bilet aldım 1 inde çıktı . Kısaca 3 ÜN 1 İ çıktı .
Baba parasıyla kumar mı oynanır bee Hanım almış bir tane sondan 3 bilmiş 150 TL çıkmış, benimkine baştan 3 çıkmış iyiki bilet almamışım 12.5 TL kazandım hatta tam almış olayım kazancım daha büyük 50 TL süper kazandım
Cimrinin oğlu heyecan içinde babasına gelmiş ve demiş ki: “Baba baba benimle gurur duyacaksın. Bugün okuldan gelirken otobüse binmeyip arkasından koştum ve 5 lira kara geçtim. Cimri, aferin bekleyen oğlunun ağzının ortasına olanca gücüyle çarpmış: “Benim salak oğlum, otobüsün arkasından koşarak 5 lira kazanacağına taksinin arkasından koşip 50 lira kazansaydın ya…”Şunun gibi bişi benimkiside
http://piyangobanacikmadi.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=piyango
O bacanak neymiş yav