0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
klasik bir soru sorayım o halde:chip tuning garantiyi bozar mı..?
servistekilerin anlama olasılığı yazılımsal olarak yok ama siyah duman atttığı için anlayabilirler. yağ değişimden falan anlamazlar
Duman yazilim atilinca artmaya baslamaz ve bunu her yazilim yapan istemez sadece bu işi yapanlar kullanicinin istegi uzerine mazot açarak dumanlarlar.
Abilerim konu kalabaligi yapmak istemedim Lpg li 2006 corollayada chip yaptirirsak yakita ne kadar faydasi olur?
lpg beynine yaptırmayı düşünmüyorsun inşallah:), benzinli arabada 0.5-1 lt arası olur abicim
chipin amacı zaten güç almaktır. güç almak için kara duman şart oluyor. 4 tane araca chip yaptırdık her birinde 16 bg ve üzeri aldık 1.4 1.3 gibi düşük hacimli motorlarda daha belirgin siyah duman vardı. ama servis siyah dumanda olsa araba yağ yakıyor zannedebilir
Yok abi Chip aracin beynine yapildigi icin lpg dede tasarruf saglamazmi?
hiç lpg yle uzaktan yakından alakam olmamasına rağmen, arkadaş hatrına araştırmalarım sonucunda öğrendiğim, lpg sisteminin ayrı bir beyni var, yakıtı değiştirdiğin zaman, karışım miktarı, yanma kalitesi de değişiyor, misal aynı kondisyonda, yanan lpg miktarı benzinden daha fazla, bu sebeple, aracın beynine yaptığın yazılımın sana hiçbir faydası olmaz.
Hmm gercekten cok tesekkur ederim Alper abi Ancak lpg 4 tl benzin 5tl oldugunda chip dusunurum o zaman
Sen lpg 4 tl olduğunda benzinin 5 te kalacağına inanıyorsan acilen bir doktora git muayene ol .
Kaçak benzin diye birşey var dimi abi
KAÇAĞA HAYIR
Bende hayir diyenlerdenim. Ama ileride herkes kacak benzine yonelecek. Fiyatlar dahada yukseldigi surece
İlke ben ne olursa olsun kaçağa karşıyım . Fiyatlar yükseldi mi kaçağında fiyatı artacak .
Abi ama piyasa fiyatından düşük olacak her halukarda. Neyse burda uzatmayalım konuyu. Birazdan yöneticiler gelecek
İlke şimdide piyasadan düşük zaten piyasa ile aynı olsa kimse almaz . Ama ben ne olursa olsun bir şeyi kaçak alıp kullanmam. Unutma kaçak aldığın her şey askerimize atılan bir mermidir .