0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaten arka kapıyla çamurluğa boya + vernik ön kapıya sadece vernik atmış usta. Bana kesinlikle ton farkı olmayacağını, iki kapı ve çamurluğu renk farklı olmasın diye boyayacağını söylemişti rahatlamıştım bende, ta ki teslim alana kadar. Yarın hava güzel olursa bırakacağım. İşin komik yanı usta hiç ton farkı yok diyor hala, güler misin ağlar mısın. Karşı tarafa çok masraf olmasın diye vicdan yaptık ucuz yere götürdük sonu bize patlayacak sanırım.Evet Yücel Bey arka kısmı koyu boyayınca ön taraf sonradan boyanmış gibi durdu.
küçücük kaza yüzünden yan taraf komple boyalı olacak ya düştüğümüz hallere bak. Bu seferde ayarladıkları boya kodunu unutmuş olup ön kapıyı değişik bir hale getirecekler diye bekliyorum. İnşallah kurtulurum müdahaleden sonra.Evet o olayı arabalarla haşir neşir olduktan sonra çok fark etmeye başladım kötü işçilik hemen anlaşılıyor.
Boya kodunuz;1G3
Ahmet Bey teşekkür ederim, peki yılların verdiği etkilerden sonra üzerindeki boyayla tutmama gibi sıkıntı oluşmaz mı bu şekilde ?
Benimde önceki arabamda kapının önünde park halindeki aracıma çarpmışlardı.bende özel serviste yaptırdım üstteki komşum araba boya işleri yapıyordu o farkedip ton farkı olduğunu bana gösterdi.yaptırdığım yere götürdüm pasta cila ile problemi halledebileceklerini söylediler ve yaptılar.sonuç hüsran hiç bir şey değişmedi.üstteki komşum bir gün arabayı aldı ve halledecegini söyledi.arabayı getirdiginde hakikaten açık havada bile fark yoktu,gayette güzel olmuştu.bu arkadaşım bir araba fabrikasında problemli araçlarda boya tamir işi ve yama yapıyordu,kendisi sanayide yetişmiş bir boya ustası.