Gönderen Konu: 2012 corolla teyip sorunu  (Okunma sayısı 1348 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Plakam Özel Arabam Güzel :)
    • http://www.facebook.com/mcaner52
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
2012 corolla teyip sorunu
« : Aralık 29, 2013, 14:11:58 »
herkese merhaba 2012 model corolla ya 1 ay önce ses sistemi bağlatılmıştı teyip sökülmeden bağlandı son 2 haftadır teyip'e birşeyler olmaya başladı teyip'i açıyorum bazen ekran gidiyor yazılar vs hiç birsey gözükmüyor ama ses cıkmaya devam ediyor aynı zamanda bu sorun ses sisteminden mi kaynaklıdır aracın bakımıda geldı 1 hafta içinde servise gidicek yardımlarınızı bekliyorum....

Toyota Club Türkiye

2012 corolla teyip sorunu
« : Aralık 29, 2013, 14:11:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 corolla teyip sorunu
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2013, 14:29:05 »
Ünite takılan hoparlörlere yeterli gelmiyor olabilir. Serviste bir şey yapacaklarını sanmıyorum çünkü içerisindeki sistemi değiştirmişsiniz. Yani dolayısıyla bu işe girişmeden önce araştırmak gerekirdi, böyle karambole olmuş.

Soruda bile ses sistemi bağlandı demişsiniz. Ne takıldı, hangi marka takıldı vs hiçbir bilgi yok. Su falı falan bakmak gerekecek bu şekilde yorum yapmak için.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2013, 14:43:18 »
ses sistemi baglattim dersen, ha teyp ondan bozuldu derler.soylemeden baksinlar ne diyecekler acaba.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2013, 14:49:02 »
Ünite takılan hoparlörlere yeterli gelmiyor olabilir. Serviste bir şey yapacaklarını sanmıyorum çünkü içerisindeki sistemi değiştirmişsiniz. Yani dolayısıyla bu işe girişmeden önce araştırmak gerekirdi, böyle karambole olmuş.

Soruda bile ses sistemi bağlandı demişsiniz. Ne takıldı, hangi marka takıldı vs hiçbir bilgi yok. Su falı falan bakmak gerekecek bu şekilde yorum yapmak için.

1-1000 wat Cadence subwoofer
2-Anfi roadstar 2800 wat akıllı kutusu vs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2013, 20:59:47 »
1-1000 wat Cadence subwoofer
2-Anfi roadstar 2800 wat akıllı kutusu vs
Ekranın gelip gitmesi yaptığınız extra ses sistemi ile bir bağı olacağını sanmıyorum.Ama tesisatı hoparlör kablolarndan ayırıp denemk gerekir. Teyp sökülmeden anfi sub woofer ve akıllı kutu dediğiniz parçalar takıldı ise akıllı kutuya ses girişlerini arka hoparlörler üzerinden alınmıştır anfi beslemesi akü den remote de muhtemelen kontaktan alınmıştır genelde öyle yapıyorlar çünki eğer yazdığım şekilde yapılmış bir ses sistemi ise bu ses sistemini aracınızdan söktürdüğünüzde kablolar ile beraber kolay kolay kimse daha önceden araçta ses sistemi olduğunu anlayamaz.Böylece serviste teyp için bahane yaratamaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2013, 21:20:37 »
Ekranın gelip gitmesi yaptığınız extra ses sistemi ile bir bağı olacağını sanmıyorum.Ama tesisatı hoparlör kablolarndan ayırıp denemk gerekir. Teyp sökülmeden anfi sub woofer ve akıllı kutu dediğiniz parçalar takıldı ise akıllı kutuya ses girişlerini arka hoparlörler üzerinden alınmıştır anfi beslemesi akü den remote de muhtemelen kontaktan alınmıştır genelde öyle yapıyorlar çünki eğer yazdığım şekilde yapılmış bir ses sistemi ise bu ses sistemini aracınızdan söktürdüğünüzde kablolar ile beraber kolay kolay kimse daha önceden araçta ses sistemi olduğunu anlayamaz.Böylece serviste teyp için bahane yaratamaz.

evet aynı dediğiniz gibi yapıldı servise 20 bin bakımına gidecek giderken tessisatı söküpte gösterelim dimi