0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben anladım Adem bey. Ama yinede tekrar teşekkür ettiğiniz için bende teşekkür ederim. Bu iş birazda yol tarif etmeye benziyor. İnsan bildiği yolu tarif ederken (herkes değil tabi ) birisine, karşısındaki de oraları biliyormuş gibi geliyor ve aslında kimi zaman yanlış yönlendirebiliyor. Bu yüzden mümkün olduğunca detaylı anlatmaya çalıştım ki orada bir sorunla karşılaşıldığında yabancılık çekilmesin. Yeni keşfetmektense insanın bilip, aşina olup yapması daha kolay ve emniyetli oluyor. Ama keşfetmekte güzel bir duygu Tekrar teşekkürler Adem bey size ve tüm paylaşımcılara.
arkadaşlar bu gün sökmeyi denedim u şeklinde iki adet aparat mı olacak çünkü altlı üstlü her iki yanda toplam dört delik var bu dört deliğe aynı anda iki u şeklinde aparatla mı sokup çerçeveyi çıkaracağım denedim olmadı ayrıca benim teybin altındaki tuş takımı bir tırnakla çıkıyo altında bir alyans var ona görede alyanslarım olmadı birazda yalama olmuş gibi yani şimdilik fiyasko ama pes etmedim Antalyada havalar birazda sıcak sıkıcı oldu fazla uğraşamadım havalar biraz serinlesin tekrar girişecem hadi hayırlısı