0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazılımsal bir hataya benziyor, aslında muhtemelen ünitelere USB üzerinden yazılım güncellemesi yapılabiliyordur, yani sökülmesine gerek yoktur.Bu tabi benim tahminim, ben olsam bu şekilde üretirdim ki Japonlar benden daha akıllıdır Tabi bunu Türkiyede çözecek elemanları var mıdır? Bu ayrı konu...
kaan kara ve arif şahin arkadasım siz hangi ildesiniz ankarada best fm de yapıyor siz listediki 8 kanal modundaki bütün kanalları direksiyondaki kumanda ile tek tek gezdinizmi takılma olmadımı sizde ?
Ben öğrenme amaçlı direksiyondaki tuşları kullandım bütün kanallarıda gezdim ekranda nasıl göründüğünü görmek için.best fm ide geçtim sonra geri dönüp dinledim sesi kontrol ettim. Sıkıntı yoktu.Bursada denendi bu arada. Yazılımsal olsada bir kanalda olması düşündürücü ama denildiği gibi yazılımı güncelleseler çözülürdü fakat şuda var yeni cihaz takmışlar bu takılan cihazda güncel olması lazım ama aynı sorunu vermiş. Radyo alıcısında bi sıkıntı olabilir sanki,devreye zarar verip donmasına yol açıyor olabilir bir kısa devre ile. Bu sadece kendi düşüncem.
Teknik olarak bir bilgim yok ancak düz mantıkla düşününce neden tek ve aynı kanalda takılıyor? Yazılımsal bir durum olsa genel bir takılma-donma olmaz mı?