0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Motorine indirim!Motorinin litre fiyatına 8 kuruş indirim yapıldı. İndirim saat 24.00'ten itibaren geçerli olacak. Kurban Bayramı'ndan hemen önce 23 Ekim'de benzin fiyatlarında da 9 kuruş indirim yapılmıştı.23 Eylül'de ÖTV artışıyla birlikte 36 kuruş zamlanan motorinin fiyatı 4-4,01 liradan 4,36-4,37 liraya yükselmişti.Motorine gelen 8 kuruşluk indirimle birlikte bu gece yarısından sonra litre fiyatının 4,28-4.29 liraya satılması bekleniyor.
Benzine indirim!Motorinden sonra benzine de indirim geldi!Benzin fiyatında 8 kuruş indirim yapıldı. İndirimli tarife saat 24.00'ten itibaren geçerli olacak.Motorin fiyatları da bugünden geçerli olmak üzere 8 kuruş indirilmişti.İstanbul ve İzmir'de ise 4,67-4,68 lira arasında satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi bu son indirimle birlikte 4,59-4,60 lira oldu.
Petrol dün çok sert düştü. Döviz de makul seviyelerde. İlave indirimler gelebilir eğer şartlar değişmezse.
Bekliyoruz daha da inmesini.
Kur biraz yükseldi ciğerim. Petrol de bir miktar toparladı. İndirim gelebilir ama arkasından yine zam görünüyor
Bu konuya her yazıldığında yemin ediyorum korkarak açıyorum..
İndirim olunca hurra yaparız abi ondan sonra park ederim yine 2 3 hafta kalır öyle Kardeşim yeminle söylüyorum aynı düşüncedeyim bende senle.
Öyle bir işlediler ki bilinçaltına ne yaparsan yap o psikolojiden kurtulmak mümkün değil sonumuz hayrolsun bakalım...
Motorine bu gece yarısından geçerli olmak üzere 7 kuruş zam gelmiş. http://www.thelira.com/haber/109906/motorine-7-kurus-zam