0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 kuruş düşse bile ertesi gün 20 kuruş bindiyiorlar
2 kuruş düşerse neyime yarasın ki. ÖTV ve adaletsiz vergilendirmeden bahsetsin bakanımız biraz da...
Öyle bir laf etmişsin ki, kimse cevap bile yazmamışBurası Türkiyeburada hiç bir şeyin fiyatı düşmezsadece ve sadece zam yapılır
Bangkokta dunya piyasasina gore ayarlaniyor benzin fiyatlari iki ay once 37.50bahta aliyordum dun en son 31.78bahta aldim suan tam 1 dolar
Dünyada petrol fiyatları çok düştü onun için mecbur düşürüyorlar. Azcık artış olsun yine eski günlere döneriz merak etmeyin.
BU kadar indirimden sonra artık 3.xx rakamları görmek lazım ama zannetmiyor yine 4.xx değerlerle devam ederiz bu kadar indirimin sonu hayralamet değil. 5 kuruşluk indirimde tüm Türk halkı ışığı görmüş tavşan gibi baka kalıyor biraz daha indirsinler diyoruz ama zam olunca içimizden sövüp koyun muamelesine boyun eğip evet diyoruz. Bir kez daha yazmıştım 1-2 hafta boyunca herkes kontak kapatıp sadece toplu taşıma ile idare etse büyük olmasada 5 kuruşa göre büyük bir indirim olur. (bence)
3'lü rakamlar ya petrolün iyice gerilemesi (bu kriz anlamına gelir) ya da dolar kurunun çok çok düşmesi ile mümkün. İkisi de bize yaramaz, mevcut şartlarda bunu dilememeyi tercih ederim.
Dünyadaki finans sisteminin ne durumda olduğunu bilmiyorum Hakkı abicim ama önceden 3.xx rakamlarda kriz olmuyordu şimdi nasıl olacak durum bu kadar vahim mi dünyada ?
hakki bey cok haklisiniz umarim dogal yontemlerle 3.xx'lere dusmez aslinda olay hukumetin sacma sapan petrol politasindan kaynaklaniyor. Adamlar vergi alamayacaz diye B-5,B10 dizel ve E10,E20,E85 benzini piyasaya cikarmiyor bile bu tur yakitlar cevreci oldugu oldugu icin hukumet vergi alamiyor
ÖTV oranı azalsa, ÖTV'nin KDV'si alınmasa 3lü değil 2li rakamlar bile mümkün ama vergi toplamanın en kolay ve oy kaybettirmeyen yolu bu olduğu içün biz görür müyüz orası muamma.
LPG de gün içerisinde 12 krş. luk bir indirim bekleniyor.
Bu sene yolculukta gördüm Denizli Buharkentten itibaren kuşadası güzelçamlıya kadar LPGnin litresi 1.95 eskişehire döndükçe 2.14 civarı falandı bu kadar fakediyor mu yahu ?