Gönderen Konu: Ynt: Sahibinden.com'dan inciler  (Okunma sayısı 81368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Ynt: Sahibinden.com'dan inciler
« Yanıtla #1200 : Ağustos 11, 2012, 00:48:02 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cok-temiz-boyasiz-corolla-special-93720956/detay

efsaneler 20.000 tl yi geçmiş gecen sene avensis alacağıma birkaç tane efsane alsaydım şimdi zengin olmuştum altın mübarek
Tr de 20.000 tl yapacak tek efsane bilirim oda Hakkı abideydi 18 e sattı 78 binde tertemiz arabaydı içine bindiğimde harbi harbi efsane demiştim kendi kendime ondan temiz efsane görmedim daha
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1201 : Ağustos 11, 2012, 00:50:39 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-cok-temiz-boyasiz-corolla-special-93720956/detay

efsaneler 20.000 tl yi geçmiş gecen sene avensis alacağıma birkaç tane efsane alsaydım şimdi zengin olmuştum altın mübarek

:)
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #1202 : Ağustos 11, 2012, 10:55:07 »

E ben dedim, bizim millet bu hale getirdi bu aletleri, efsane efsane diye resmen tepemize çıkardılar, ayıp yaa, Allah bildiği gibi yapsın ne diyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1203 : Ağustos 11, 2012, 13:43:40 »
Tr de 20.000 tl yapacak tek efsane bilirim oda Hakkı abideydi 18 e sattı 78 binde tertemiz arabaydı içine bindiğimde harbi harbi efsane demiştim kendi kendime ondan temiz efsane görmedim daha
Amasya'ya gel gösteriyim sana. Bordo renk gram boya yok .98 model 1.6 GLİ Special var komşumuzda adam bu kasa corollanın hastası ve  ilk sahibi sadece 55 binde. Kapalı garajı var. Sadece Temmuz ve Ağustos aylarında kullanıyor. Şuan satılığa çıkarsa bunların yanında 25.000 TL eder herhalde :)
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1204 : Ağustos 11, 2012, 13:46:31 »
E ben dedim, bizim millet bu hale getirdi bu aletleri, efsane efsane diye resmen tepemize çıkardılar, ayıp yaa, Allah bildiği gibi yapsın ne diyim.

demekki alıcısı var... sağlamlığını sonuna kadar kanıtlamış bir model bence... zaten o paraları verenlerde  donanımı yaşına falan bakmıyor sağlamlığına dayanıklılığına bakıyor... hala benim bile içimde uhte var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1205 : Ağustos 11, 2012, 14:49:11 »
Burada başka bir mesajım var, sağlamlığını kanıtlamış başka bir markanın ilanını paylaştım; 98 model BMW 3.16i 150.000km'de, gram boya yok, değişen de yok, pırıl pırıl, 22.000tl, aynı yıl, aynı km corolla 21.500...
Alıcısı varsa akıl mantık da var, tamam sorunsuz, çok sağlam motorlu ama bomboş donanım fakiri bir araba var, yine kaya gibi motorlu kaportalı "güvenliği çok daha yüksek" , donanım dolusu bir BMW var; ee akıl mantık burada devreye giriyor, ama kişinin keyfi hangsini isterse akıl mantığını o yöne sürüyor, ondan sonra antika parasına 98 model, konfor donanımı olarak sadece klima ve otomatik cam barındıran bir araca para verdiriyor;
İsteyen istediği yere yatırır parasını, isteyen sokağa atar, neyse zevkler renkler mevzuları......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #1206 : Ağustos 11, 2012, 16:46:17 »
Amasya'ya gel gösteriyim sana. Bordo renk gram boya yok .98 model 1.6 GLİ Special var komşumuzda adam bu kasa corollanın hastası ve  ilk sahibi sadece 55 binde. Kapalı garajı var. Sadece Temmuz ve Ağustos aylarında kullanıyor. Şuan satılığa çıkarsa bunların yanında 25.000 TL eder herhalde :)

Ne bu araç ne de muadilleri bırakın km'si düşükmüş, gram boya yokmuş muş muş muş.... isterse anahtar vurulmamış ''0'' km olsun bu araç ve buna benzer diğerleri; 10000 tl fazlasına satılmaz, satılamaz.... Akıl var mantık var yapmayın yaww...

Bazen forumda karşılaşıyoruz; Vw sempatizanlarına sinirleniyoruz, araçlarına mantıksız şekilde yaklaştıkları abarttıkları için... Peki sorarım size, biz napıyoruz??
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1207 : Ağustos 11, 2012, 16:52:39 »
bende arabaya 40 bin fiyat çekmiştim, dün bi müşteri çıktı, ama telaşa kapıldım
satsam üstüne 14 bin küsur koyup , yeni çıkan katledilmiş kasayı alacağıma satmam daha iyi
inşallah bu sene avensis düzgün bir kasa çıkarır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1208 : Ağustos 11, 2012, 17:01:21 »
bende arabaya 40 bin fiyat çekmiştim, dün bir müşteri çıktı, ama telaşa kapıldım
satsam üstüne 14 bin küsur koyup , yeni çıkan katledilmiş kasayı alacağıma satmam daha iyi
inşallah bu sene avensis düzgün bir kasa çıkarır

yeni accord al abi 2013te geliyor :)
http://automobiles.honda.com/future-cars/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1209 : Ağustos 11, 2012, 17:08:18 »
accord süper ama motor seçeneği yok,
2000 ve 2400 var sadece
avensisin 1.6 sı olduğu için favorim şimdilik avensis
birde 1.6 ya otomatik koysa
tadından yenilmez valla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #1210 : Ağustos 11, 2012, 17:28:08 »

yeni accord al abi 2013te geliyor :)
http://automobiles.honda.com/future-cars/

Hocam sizin orda crosstour var mı??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1211 : Ağustos 11, 2012, 18:18:02 »
Hocam sizin orda crosstour var mı??
bayi satisi yok ama goruyorum bazen yollarda. ozel ithal edenler var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #1212 : Ağustos 11, 2012, 21:46:39 »
bayi satisi yok ama goruyorum bazen yollarda. ozel ithal edenler var

O nası bi arabadır yaaa :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1213 : Ağustos 11, 2012, 22:41:19 »
Burada başka bir mesajım var, sağlamlığını kanıtlamış başka bir markanın ilanını paylaştım; 98 model BMW 3.16i 150.000km'de, gram boya yok, değişen de yok, pırıl pırıl, 22.000tl, aynı yıl, aynı km corolla 21.500...
Alıcısı varsa akıl mantık da var, tamam sorunsuz, çok sağlam motorlu ama bomboş donanım fakiri bir araba var, yine kaya gibi motorlu kaportalı "güvenliği çok daha yüksek" , donanım dolusu bir BMW var; ee akıl mantık burada devreye giriyor, ama kişinin keyfi hangsini isterse akıl mantığını o yöne sürüyor, ondan sonra antika parasına 98 model, konfor donanımı olarak sadece klima ve otomatik cam barındıran bir araca para verdiriyor;
İsteyen istediği yere yatırır parasını, isteyen sokağa atar, neyse zevkler renkler mevzuları......
ben olsam efsane alırım cünkü dediğiniz fiyatlar da efsanenın GLİ speciel modeli olur ve gereken donanım var hava yastıgı ABS klima elekrikli yan aynalar vs.
Bmw nin bakımı ile toyotanın bakımını bir tutumzsınız yakıtı konusunda da bir tutamazsınız ama efsane specilede o kadar değil ama 18.000 hakkıdr araba almak problem değil sonrasını düşünmek lazım bence.:)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1214 : Ağustos 12, 2012, 02:45:06 »

güvenliği yüksek derken

Crash-Test Corolla E10

Euro NCAP | BMW 3 Series | 1997 | Crash test

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1215 : Ağustos 12, 2012, 02:53:42 »
Hasan kardeşim gelmek zor ama fotoğraflarsan sevinirim merak ettim açıkçası :) sen şu güzelliğe baksana.Bu arada efsane dedinmi beyaz olacak gerisi pek dikkatimi çekmez efsaneye en çok yakışan renk beyazdır :)

Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1216 : Ağustos 12, 2012, 09:39:41 »
güvenliği yüksek derken

Crash-Test Corolla E10

Euro NCAP | BMW 3 Series | 1997 | Crash test

Fark???

Diğer taraftan ben asla bir spor dergisinin yaptığı testle NCAP testini kıyaslamam, yapılan kıyasları da kale almam. Hadi tamam aynı yapıldığını göz önüne aldığımızda dahi iki araç arasında çarpışma sonundaki fark neredeyse yok gibi, kabin içleri aynı derecede deforme oluyor, birinin tavanı diğerinin kapısı katlanıyor. Birinde sadece ön çarpma yaıpılırken diğerinde yanal darbe de inceleniyor. Yol testine gelince yol tutuşları, fren mesafeleri, slalom testlerli yani gerçek yol koşullarındaki güvenlik durumları da önemli, sadece önden çarpmayla güvenlik derecelendirilmesi yapılamaz. Neyse bu yine tartışmaya gitmesin, bu konuyla ilgili son cevabımdır. Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1217 : Ağustos 12, 2012, 11:36:16 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-plaza-cayircioglundan-toyota-corolla-1-6-sol-tr-tek-96192538/detay/
ya buna nedersin.Üstelik de bayi satıyor.lpg de taktırsan 35 e gelecek.km si düşük diye yazık..
Ayrıca benmi yanlış biliyorum 2004 makyajsız kasa bu.Ama ön panjuru :Makyajlı kasanın ...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #1218 : Ağustos 12, 2012, 12:12:44 »
ben olsam efsane alırım cünkü dediğiniz fiyatlar da efsanenın GLİ speciel modeli olur ve gereken donanım var hava yastıgı ABS klima elekrikli yan aynalar vs.
Bmw nin bakımı ile toyotanın bakımını bir tutumzsınız yakıtı konusunda da bir tutamazsınız ama efsane specilede o kadar değil ama 18.000 hakkıdr araba almak problem değil sonrasını düşünmek lazım bence.:)

- 1 Katılmıyorum... Sonradan çıkacak masraflar düşünülerek araba alınmaz... Kaldı ki ''0'' sıfır km alsanız bile her hafta sonunu serviste geçirdiğiniz veya daha ilk 3-4 ayda arabanızı sadece 1-2 hafta evin önüne koyabildiğiniz geri kalan zamanını serviste yatarak geçiren, motor arızası veren motoru komple dağılan bir araç bile satın alabilirsiniz, nitekim örnekleri çevremizde fazlasıyla var ( A ya da B markası demiyorum, bu cümlelerim bütün markalar için geçerli...)

Bu iş biraz da şans işi.... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
« Yanıtla #1219 : Ağustos 12, 2012, 12:20:53 »
Fark???

Diğer taraftan ben asla bir spor dergisinin yaptığı testle NCAP testini kıyaslamam, yapılan kıyasları da kale almam. Hadi tamam aynı yapıldığını göz önüne aldığımızda dahi iki araç arasında çarpışma sonundaki fark neredeyse yok gibi, kabin içleri aynı derecede deforme oluyor, birinin tavanı diğerinin kapısı katlanıyor. Birinde sadece ön çarpma yaıpılırken diğerinde yanal darbe de inceleniyor. Yol testine gelince yol tutuşları, fren mesafeleri, slalom testlerli yani gerçek yol koşullarındaki güvenlik durumları da önemli, sadece önden çarpmayla güvenlik derecelendirilmesi yapılamaz. Neyse bu yine tartışmaya gitmesin, bu konuyla ilgili son cevabımdır. Saygılar.

+ 1 Kesinlikle katılıyorum.

Tamam farkındayız Toyota forumu burası ama ülkemiz pazarındaki Toyotalar ile Bmw firmasının hiçbir aracını kıyaslamam, Çünkü elma ile armudu kıyaslamış oluruz... İkisi çok farklı, hitap ettiği kesim, kaliteleri, donanımları, motor seçenekleri vs... hala kıyaslama yapan varsa söyleyim; Usain Bolt ile emekleyen bir bebeği 100 mt' de kapıştırın, işte öyle bir fark çıkar ortaya... (İki firmanın da Türkiye pazarında satışa çıkan araçları için....)