Gönderen Konu: corolla 2004 direksiyon airbag sargısı  (Okunma sayısı 3319 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 200000
  • Model Yılı: '04
  • 2 kere teşekkür etti
corolla 2004 direksiyon airbag sargısı
« : Aralık 24, 2013, 17:22:34 »
Arkadaşlar internet üzerinden airbag sargısı buldum. Ama bunların o kadar çok çeşidi var ki. Hangisi hangisine uyuyor bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz. Yani toyota corolla hb 2004 model için direksiyon airbag sargısı oem nu hangisidir. internetten araştırmama göre böyle numaralı çıkıyor. Ve bendeki arızalı airbag sargısına da benziyor. Gerçek numarası olan varsa lütfen verebilirler mi?
Bulduğum oem no:84306-0D021. bu benim arabaya uyuyor gibi ama emin değilim. Teşekkürler.
Çıkıyorum senle her yola.

Toyota Club Türkiye

corolla 2004 direksiyon airbag sargısı
« : Aralık 24, 2013, 17:22:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla 2004 direksiyon airbag sargısı
« Yanıtla #1 : Aralık 24, 2013, 18:16:36 »
hakan bey numarasından ziyade sağlam olsun diye gidin elektrikçiye baksın yanlış hatırlamıyorsam tek şerit çift şerit diyemi geçiyordu emin olmak için gidin bence ayrıca ahmet abi var forumda o konuyu görüp sana fikir verebilir bu konularda tecrübelidir ama tekrar diyorum en sağlıklısı gidip bir elektrikçide bakmak ayrıca gelen şeritin sağlam olup olmaması durumu da var gelir sağlam değildir gönderen adam mesuliyet kabul etmeyebilir o açıdan sanayideki biri vasıtasıyla istemek daha dogru olur yani bir oto elektrikçi  :)
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 200000
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: corolla 2004 direksiyon airbag sargısı
« Yanıtla #2 : Aralık 24, 2013, 22:17:32 »
Valla arabamdan çıkan sargı resimdeki gibi arkadaşlar. Bunların çok çeşitleri varmış. Şimdi bu resimde gözükenin bir numarası oem numarası yok mu. Yani ne diye sipariş vereceğim. Çinden getirtmeyi düşünüyorum. O kadar çok çeşit var ki. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kırmızı kutu ile belirttiğim yer hepsinde değişik oluyor. Bunun üzerinde bir model yok. Sadece şöyle bir yazı var.
*WTP.S36..0141* bunun anlamı ne anlamadım.
Çıkıyorum senle her yola.