0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değiştirmenin maliyeti ne olur acaba bilgisi olan varmı ?
Garip 13 sene Toyota ya bindim hiç tıkandığını felan görmedim muhtemelen antifiriz siz kullanılmış araç ondan dolayı tıkanma olmuş ben her 2 senede bir defa komple motor suyunu boşaltıp antifiriz ile karıştırıp dolduruyorum bu şekilde hem aracın motor suyu sürekli yenileniyor hem de bu taraz kalorifer sorunları radyatör sorunları yaşamıyorum . 97 yılından 2012 ocak ayına kadar efsane kasaya bindim 222 binde sattım ne radyatör devridaim kalorifer radyötü gibi hiçbir parça değiştirmedik hiçte bizi üzmedi .Sizin aracınızdaki sorun için şunu deyim sıcak su musluğu var ilk önce onu kontrol ettirin daha sonrasında peteğe sıcak su geliyor mu ona baktırın radyötör gerçekten tıkalı ise radyötörcüler belki açabilir .
merhaba arkadaşlar, aracım 98 xei 145500 km lpg li, sorunum kalorifer ısıtmıyor. elektrikçiye gittim petek değişecek dedi, bende torpidoyu söktürmek istemiyorum, petek temizleme cihazlarında temizletsem nasıl olur? temizletenler varmı aramızda, bilgilendirirseniz sevinirim.
Radyatörü temi,zlettikten sonra motor suyunuzu da değiştirin antifiriz oranını yüksek tutun kullandıkça birazda o açacaktır .
dün yedek parçacıyı aradım petek fiyatını sordum 1000 tl dedi. bende bir tane de yedek gönder dedim tövbe tövbe neyse şaka bir yana vakit bulunca sanayiye gidip baktıracağım.
Çok ucuzmuş bol bol yedek alın. Şaka gibi yani.