0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çizikler kötü duruyor. İçim cız etti valla.
hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle
Arabesk dinlemekten olsa gerek o çizikler Hayırlı olsun güle güle kullanın. Spoilerim nerede diyo gibi
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın işallah. Şu cüzdan koyduğun yeri iyi yapmışlar. Benim 2011 auriste o kısımda kalorifer çıkışı gibi garip brişey var çok acayip çıtırdama yapıyor. Frene basınca bile o kısımdan ses geliyor.
Hayırlı olsun.
hayırlı uğurlu olsun, çizikleri sorun etmeyin gri araçta sırıtmaz pek, havalar biraz düzelince pasta cila yaptırın epey kaybolacaklardır
çok teşekkür ederim.o kısmın daha önceki 2011 modelde öyle olduğunu bilmiyordum.sanırım 2011 model olanlarda 9 airbag varmış.doğru mu?
Ben 9 airbag var diye biliyorum, 2011 modellerde o kısım dediğim gibi. Soğutmaya-ısıtmaya ne katkısı vardır bilmem ama çıtırdamak için yapılmış birşey ona eminim çok fena ses çıkartıyor.
Hayırlı uğurlu olsun... Allah kaza bela vermesin... Amin...
hayırlı olsun, kazasız belasız İnşallah...
Hayırlı uğurlu olsun...
Serkan Bey, aracın performansı hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
merhaba aytaç bey.aracı aldım allalı yaklaşık 1 haftadır toplam 110 km yaptım.bu süre zarfında çok büyük performans görüşü yazamam.ancak beklintim düşüktü performans anlamında.ve hakikatende öyle.çalıştığım şirkete gelirken dik bir yokuş var.oraı tırmanırken resmen işkence çekiyorum. ama ben bunları bilerek aracı aldım.