Fotolardan çok net anlaşılmıyor ama söylediklerinden hareketle bir iki şey yazmaya çalışayım.
Öncelikle iyi bir uygulama yapmak istiyorsan, wax öncesi bazı ön işlemlerin yapılması gerekiyor. Polisaj makinan olmadığını, elle basit bir uygulama yapacağını öngörerek şöyle bir işlem sırası uygulayabilirsin.
*Önce aracı güzelce yıkamak.
*Ardından kil ile temizlemek.
*Tekrar yıkama ve İpa ile temizlik.
*Son olarak da wax ile korumaya almak.
Bunlar basitleştirilmiş bir boya koruma uygulaması adımları. Aslında daha detaylı işlemler var. Eğer konuyla yarı amatör hobi düzeyinde ilgileneyim dersen detailingturkey.net adresinde birçok uygulama örneklerimiz var. Bir ara kurcalarsan fikir verir. Çok güzel sonuçlar alırsın. Bir gözatıver, konu sararsa daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin. Ben de yardımcı olurum.
Ama eğer yok ben bunlarla uğraşamam, kısa yoldan basit bir iki şey yapayım dersen yukarıdaki sıralama yeterli olur.
Kil ve ipayı detailing malzemeleri satam yerlerden temin edebilirsin, markası falan önemli değil. Wax olarak da fk1000p yi tercih edebilirsin.
Çok teşekkür ederim atilla abi. Cumartesi günü dediklerini tek tek yapacağım bakalım
Tamamdır. Takıldığın birşey olursa haber ver yine.
Finish fotoları da koyarsın buradan görürüz.
Ben yıllarca bu ürünü kullandım hatta bende kocaman büyük kutulardan vardı .Senede 2 defa uygulardım gerçekten boyadaki kiri alıp ışıl ışıl yapar aracını çokta memnun kalırsın ben ben şimdiler başka 2-3 marka kullandım ama yaza gene bundan alıp kullanacağım
Tamamdır. Takıldığın birşey olursa haber ver yine.
Finish fotoları da koyarsın buradan görürüz.
Cumartesi günü fotolar geliyor atilla abi

Ben yıllarca bu ürünü kullandım hatta bende kocaman büyük kutulardan vardı .Senede 2 defa uygulardım gerçekten boyadaki kiri alıp ışıl ışıl yapar aracını çokta memnun kalırsın ben ben şimdiler başka 2-3 marka kullandım ama yaza gene bundan alıp kullanacağım
Cumartesi günü uygulayacağım abi ilk deneme nasıl olacak bakalım
cantekin geçenlerde şu ürünü aldım 45 liradan bauhaausda 20 liraya düşmüş. bal mumu varmış ve renge özel bir cila.
http://www.sonax.com.tr/2013-02-13-20-19-27/cilalar/item/6-renkli-nano-parlatici-ve-koruyucu-cila-siyah-296100.html
uygulaması süngerle iyice yedirip mikrofiber bezle kuruduktan sonra artıkları almak oluyor. kuruması 15-20 dk kadar sürüyor. çok memnun kaldım tavsiye ederim. yaza doğru kılcal çiziğim çok olduğu için sonaxın çizik gidericisini alıp önce onu uyguladktan sonra bu cilayı uygulayacağım kesinlikle tavsiye ederim.
Kartım online alışverişe kapalı seçkin alamıyorum . burada da pek ürün yok sonax felan. şimdilik bunu uygulayayım bakalım. 2 haftaya adana'ya gidecem oradan ne bulursam alıp atacam arabaya

çok sağol önerin için . eğer adana da varsa alırım
Kartım online alışverişe kapalı seçkin alamıyorum . burada da pek ürün yok sonax felan. şimdilik bunu uygulayayım bakalım. 2 haftaya adana'ya gidecem oradan ne bulursam alıp atacam arabaya
çok sağol önerin için . eğer adana da varsa alırım
mutlaka al ama çizik gidericisiz yapma birçok marka kullandım ama bunun kadar güzelini yakalayamadım daha

bir de bu renge özel nano cila. nano olmayanı var aynı kutuda 15 lira gibi bişey önermem onu.