0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pahalıymış öncelikle problem olup olmadığını araştırmak lazım, bujideki yağ beni çok rahatsız etti. 2 hafta sonra tekrar bujileri açıp kontrol edeceğim. Bakalım yağ olayı devam edecek mi? Birde küçük bir soru, Buji takarken herhangi bir somun veya conta gerekiyor mu? ben direk taktım bujiyi ve güzelce sıktım.
bujiyi motor soğukken söküp takmak lazımdır, bujilerin tırnak tarafında mı yağ var yoksa dışı mı yağlı? bujiler çakma ise tekleme veya bobinin oturmama durumu olur.Mesaj Birleştirildi: Aralık 23, 2013, 20:31:35 BOBİNİN SAĞLAMLIĞINI KONTROL ETMEdenemek istediğin bobini bujiden ayır, bobine sağlam bir buji takıp motorun üstüne güzelce bantla ki buji aralara kayıp kısa devre olmasın. sonra motoru çalıştır, bobin sağlamsa bujinin tırnaklarında güzel bir şerare görürsün, tabi motor üç silindir çalıştığından sallantılı olur aldırma diğer bobinleride aynı şekilde kontrol et.
LPG ayarımı bozuk acaba?
yakında BRC kablosu alacağım, kendi lpg ayarımı kendim yapıcam:) kafayı bozdum
BRC için key olayını bilmiyordum, Ben sadece 55 liraya usb kablo alıcam ve onunla herşeyi yapabilirim diye düşünüyordum. Nasıl edinebiliyoruz bu key aparatını???
Cevaplarınız için çok teşekkürler, yağlanma en sağdaki bujinin seramik olan yerinde yani motor içinde kalan yerde değilde üst tarafta gördüm diye hatırlıyorum. Bobinin alt tarafında. Buraya yağ nerden gelir anlamadım. Sizin dediğini gibi bobini ve bujiyi test edeceğim. Ancak hafta sonu yapabilirim. hafta içi fırsat olmaz.
LPGyi severim ama BRCden nefret ederim.Asla takmam.